Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść na politechnikę skoro jestem dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam się na polibudę,wybrałam dość męski kierunek,gdyż wydaje mi się bardzo ciekawy i przyszłościowy,ale koleżanka się z tego śmieje. Mam się tym przejmować czy iść? Ogólnie reszta mi gratuluje dobrego wyboru.

Gość gość
Jaki to kierunek??

Gość gość
Moja mama jest po politechnice ,po inżynierii mechaniczno medycznej tez praktycznie studiowali sami faceci .Moja mama oczywiście miała to głęboko gdzieś .

Gość gość
Nie wierze w to, co czytam. Podejmujesz zyciowe decyzje kierujac sie tym, co powie jakas kolezanka? Gratuluje... Mam nadzieje, ze przynajmniej jestes zdolna, bo dojrzala na pewno nie.

Gość gość
Jak się nie nadajesz i nie czujesz na siłach to nie idz. Ja jestem dziewczyną i studiuję typowo męski kierunek. Nieraz radzę sobie lepiej niż moi koledzy, ale potrzeba ogromnej chęci i samozaparcia. Znałam takie, które poszły na takie studia bo "fajnie brzmiało" i zakończyły karierę po I semestrze, nie potrafiąc zaliczyć najprostszej mechaniki I.

Gość gość
jestem po politechnice (informatyka) i muszę stwierdzić, że jest tam seksizm. gdyby nie to że kocham programowanie, to bym tam nie wytrzymała. ale co nas nie zabije to nas wzmocni