Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet chwali się swojemu przyjacielowi naszym seksem

Polecane posty

Gość gość

Przy innych zachowuje sie normalnie, ale ma takiego przyjaciela od lat, któremu oczywiscie mówi, ze mieszkamy razem i ze to powazny zwiazek ale poza tym ciagle mu opowiada jaka to jestem z******ta w łozku, ze chce sie bzykac caly czas albo go zaspokajac.To prawda, ale po pierwsze to nasze sprawy, po drugie mozna przyjacielowi wspomniec ale nie gadac caly czas o tym jak z***biscie o******* a po trzecie mam go niedlugo poznac i teraz glupio sie czuje, bo on wie o wszystkich swinstwach jakie robimy w lozku.

Gość gość
Ten twój facet to jakis przyglup nie z tej ziemi, bez inteligencji, kultury i szacunku dla ciebie. Tyle w temacie. A może chce sie toba podzielic z przyjacielem, dlatego tak cie reklamuje.

Gość gość
Nieładnie...ale swoją drogą zaproponuj mu...może poznamy się bliżej ..albo coś w stylu....co myślisz o....

Gość gość
No właśnie ogólnie mój facet to mega fajny kulturalny człowiek, ale czasami jak z czymś wypali to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Kompletnie to do niego nie pasuje, poważny człowiek ale czasami 15latek. Co z tym zrobic?

Gość gość
To "fajny" facet

Gość gość
ej, k****, nie wierzę:D mój stary dobry kumpel opowiada mi często o swojej lasce, że z******ta z niej d**eczka, fajna szpareczka non stop na niego napalona, to Ty?:D mówi, że niedługo ją poznam i pozwoli mi może na małe conieco z nią:D nie wierzę, że Ty tu piszesz o tym:D

Gość gość
Jarek, to ty?:(

Gość gość
Powiedź mu że nie życzysz sobie,a by komuś o was opowiadał... takie rzeczy powinny zostać pomiędzy wami, bo przyjaźń przyjaźnią, ale to szybko się rozejdzie po okolicy i zaraz każdy będzie wiedział co mu robiłaś, co on robił tobie, itd...

Gość gość
pewnie cała dzielnica już wie, że świetnie obciągasz:)

Gość gość
Twój facet musi mieć straszne kompleksy skoro się tym chwali :) To nic innego jak próba dowartościowania się.

Gość gość
raczej ceni partnerkę, ja też się chwalę długością penisa mojego faceta jak wychodzimy z koleżankami;) bardzo kocham swój nabytek i chcę się nim dzielić;)

Gość gość
broken idiotko, zaloguj się :D

Gość gość
A przy tym pewnie opowiada o rzeczach które nigdy nie miały miejsca, bo ludzie miewają bujną wyobraźnię :)