Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma ma syna siedmiolatka który rozumie sprawy

Polecane posty

Gość gość

na plaży łapał za cycki 19 letnie dziewczyny i sie smiał a one do niego - mały ! iwesz że tak nie można ? jakas leży a on podchodzi i cap! za cyce a ona - ej ! mały ! a on sie śmieje a jedne to tak sprytnie podszedł że grał z nimi w karty i się zaprzyjaznił żeby pózniej nieoczekiwanie wymacać albo mówi do koleżanki - jak jesteś biedna to idź na trase zarób hahaha i wszelkie niedomówienia dorosłych odnośnie seksu jak sobie gadamy to ten słucha i wszystko rozumie jestem w szoku , co sądzicie ?

Gość gość
Powinnaś opieprzyć matkę tego dziecka że hoduje dzieciaka a nie wychowuje

Gość gość
ale to porządna kobieta, szykuje jedzenie, pierze, sprzata , nie wiem dlaczego tak jest

Gość gość
Od matki powinien dostać po tyłku i po sprawie.

Gość gość
taaaa, takiego dzieciaka uderzy ? to matka jego do niej wystartuje

Gość gość
tak właśnie Polki "wychowują" swoje dzieci :o nawet do tego sie nie nadajecie! :o

Gość gość
jestem w szoku tym dzieckiem , np ganiał dziewczynki po plaży i mówił żeby zrobiły mu striptiz i wiele rzeczy które można pisać i pisać , ogólnie gdyby to dziecko miało 13 lat to może próbowałabym to sobie jakoś wytlumaczyć ale 7 latek ?????? :O

Gość gość
Jakieś zboczone dziecko, to nie jest normalne. Do lekarza z nim. Jakby do mnie tak wystartował, to nie interesuje mnie ile ma lat. Jak brudną ścierę bym go wytargała.

Gość gość
szczeniak powinien dostac wpier/dol, razem ze swoja mamuską :o

Gość gość
A dlaczego mamuśka jest tu winna? Może to akurat tatuśka dzieło? Nie ma to jak zawsze winić kobietę.

Gość gość
to w takim razie kto z tym tatuśkiem spłodził tego nieokrzesanego bachora? :p

Gość gość
Fajny pomysł dlatego dam ci 2/10 :)

Gość gość
To albo fikcja albo.... zainteresować odpowiednie służby bo takie zainteresowania w tym wieku mogą być dowodem na patologię w otoczeniu dziecka . Albo na coś jeszcze gorszego .

Gość gość
jesli to nie prowo to ... to dziecko nie jest niczemu winne! A takie zachowanie świadczy o poważnym problemie! Albo ten chłopiec był w dzieciństwie molestowany. Dzieci czesto po takich przeżyciach wbrew pozorom nie zamykają się w sobie ale często nadmiernie są zainteresowane sprawami seksu, seksualności, prostytucji, nagości etc. Oczywiście w patologicznej formie. Albo jest świadkiem takich zachowań lub o takich zachowaniach mówią (z podziwem) u niego w domu przez co próbuje powielać pozytywny (tak mu się wydaje) schemat odpowiednich zachowań.