Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego oczekuje kobieta od mężczyzny zaraz po seksie?

Polecane posty

Gość gość

Przytulenia, rozmowy. Czy nietaktem jest jak mezczyzna zaraz idzie spac?

Gość gość
Ogromnym nietaktem. Powinien ubrać spodnie i wyjść. Wcześnie wstaje i muszę się wysypiać

Gość gość
Ja po seksie zapinam rozporek i mówię "spadaj mała, muszę wracać do żony"

Gość gość
Twoja żona mówi to samo swojemu kochankowi

Gość gość
Coś gość długo formułuje odpowiedź Pewnie dzwoni, do żony :D

Ciekawy temat chetnie posłucham co Panie maja do powiedzenia tylko szczerze prosze:-) A Tymi fałszywymi macho co wczesniej sie wypowiadali co nie rozumieja potrzeb kobiet Panie sie nie przejmujcie mozecie ich srodzeukarac:-) Po pierwszym taki numerze z wyjsciem bez ciena czulosci nie sypiac z nimi wiecej. Amen:-)

Gość kotka poes
Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi.Powtorki z rozrywki :) mnie nie przeszkadza gdy sie odwraca i zasypia, jak rowniez gdy przytula i piesci, jak rowniez rozmowa o wszystkim...wszystko jest dla ludzi. jednego czego nienawidze to gdy po odrazu leci pod prysznic...

Gość gość
Czego kobiety oczekują po seksie, to proste... 200zł

Gość Pani Lalunia
... żeby następnym razem przyprowadził kolegę 😴

do : gość dziś Szkoda mi ciebie szkoda jestes tak kiepski w łozku ze musisz wyplacac odszkodowania za sex z toba:-)

do: Marysia Tak, ale plecy i od nasady członka w dół wszystko idealnie wydepilowane, a w gore tak na 0,5 do 1 cm ułatwia bardzo masaże erotyczne:-)

do: Marysia A wpadaj Marys do Bacówki dla lepszej wizualizacji spójrz na nowy Avatar

Gość zablokowana nn
a ja se lubie pogadać. gaaaadam i gaaaaadam aż padnę :classic_cool: wtedy jest spokój 😴

Gość gość
Oczekuje fiskarsa

Gość gość
Wilku chodz ze mną do łozka?

Gość stęsnionaŻona
Ja natomiast lubię jak nie wychodzi od razu ze mnie tylko jeszcze tak sobie poleżeć złączeni:) Jak jestem zmęczona to i ja lubi od razu spać;) Nie przeszkadza mi to byle tylko przytulił i oboje możemy niuniać;) Gadać? Nieee! Po jestem zawsze tak zmęczona że marze o odpoczynku a nie rozmowie;)

Gość gość
Ja oczekuje ze sie szybko ubierze i wyjdzie zanim maz z pracy wroci,zebym miala czas jeszcze sie odswierzyc i na meza czekac

Gość gość
Lubię ponownie jak koleżanka wyżej, jeśli nie wychodzi ze mnie od razu, tylko leżymy połączeni, tuląc się i czekając aż penis sam się wysunie :P To lubię, jak tego kogoś kocham (co prawda doświadczeń, jak nie kocham na razie nie mam, więc nie mam porównania :D )

Gość gość
do wszystkich panów, którzy są na poważnie zainteresowani: tak, to FATALNE zasypiać od razu albo ubrać się i wyjść. Lew Starowicz kiedyś pisał o tym, jak straszne to jest dla kobiety i o jak ogromnej niewiedzy polskich kochanków świadczy takie zachowanie. LW nie jest dla mnie jakimś autorytetem, ale w tym ma rację. x jestem delikatną kobietą, ale w łóżku zdarza mi się zachowywać się jak d****** potrzebuję po wszystkim czułości i ciepła mężczyzny, żeby z powrotem "do siebie wrócić", tzn żeby poczuc się znów jak delikatna kobieta. to też dla poczucia, że on mnie nadal szanuje i że nie traktuje mnie przedmiotowo. jeśli facet po wszystkim wychodzi albo zasypia, czuję się jak szmata i wykorzystana. x nie trzeba wiele, chwila przytulenia wystarczy. a najlepiej trochę rozmowy, czułości, jakieś miłe słowo.

Gość gość
Moja lubi jak leży na mnie a ja ja pieszcze jeszcze długi czas bo orgazm bardzo powoli opada u niej.Gdy ma orgazm ja tryskam wtedy ona zaciska pochwę i trzyma go dłuższy czas.Pieszczoty partnerki to podstawa po seksie.Podstawa jest by żonka miala zawsze orgazm podczas seksu!!!!!!

Gość gość
podobno kobiety lubią się przytulać po seksie i łasić bo jeszcze im mało, są niezaspokojone. A jak kobieta jest porządnie wygrzmocona to odwraca się na drugi bok i gdzieś odpływa :) Ja po seksie oczekuje odpoczynku, niezbyt lubię się przytulać , gadać też, bo jestem przesycona dotykiem, który powoli zaczyna być męczący.. to powinna być chwila relaksu dla obu partnerów

Gość gość
ja jak marysia przytulamy sie i idziemy spac