Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim koleżenstwie?

Polecane posty

Gość gość

mam pewną koleżankę od wielu lat bo od podstawowki. Zawsze dzwoniłyśmy do siebie na zmianę i spotykałysmy sie od czasu do czasu (od kiedy wychechalam na studia nie zawsze sie udawalo czesto widywac). Od jakiegos czasu tzn prawie roku sytuacja wygląda tak ,że ja do niej tylko dzwonie i co prawda wtedy jest ok, umawiamy sie za zakupy czy piwo , ale ona do mnie w ogole nie dzwoni.. Jakbym ja nie inicjowala kontaktu to bysmy sie chyba nie spotykaly...Warto ciagnac taka znajomosc? A i co wazne stala sie taka od kiedy znalazla chlopaka...Ja tez mam swojego ,ale jakos nie przeszkadza mi to w zadzwonieniu do niej czasem, a jej chyba tak...

A jak się Twoja koleżanka zachowuje gdy się spotykacie? Jest tak jak zawsze, czy czujesz wtedy jakiś dystans od niej, jest nieswoja ? Jeśli tak, to może sie zmieniła, już Cię nie potrzebuje, żyje tylko miłością do swojego faceta. A jak nie to pewnie dzieli czas na dwoje i zapomina zadzwonić, zwłaszcza że Ty to zawsze robisz. Moja też się zakochała, częściej ja się upominam o kontakt ale jak się spotykamy to jest ok.