Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie są tak obłudni?

Polecane posty

Gość gość

Mdli mnie jak o tym pomyślę :-o. Daleka znajoma, od trzech lat mężatka, matka dwójki dzieci urządza wieczór panieński przed ślubem kościelnym. I to nie byle jaki, bo w lokalu, mimo, że czesto narzeka na brak pieniędzy :-o. Nie jestem święta, sama żyłam bez ślubu, mieszkaliśmy razem, urodziłam dzieci, ale nie urządzałam takich szopek . Wzięliśmy bardzo skromny ślub, bez białej sukni i welonu, zrobiliśmy skromne przyjęcie, ale do głowy by mi nie przyszło robić szopek w stylu wieczór panieński czy wychodzenie z domu od rodziców podczas, gdy od lat mieszkam z partnerem i mamy rodzinę :-o. Żałuję, że takie osoby są wśród moich znajomych i na pewno ukrócę te kontakty.

Gość gość
nie mierz wszystkich swoja miarka. a co to juz sie nie mozna pobawic w jeden wieczor? zazdrosc cie pewnie zzera bo nie jestes zaproszona

Gość ciekawa świata_
właśnie, nie mogła sobie zrobić wieczoru panieńskiego? przecież ślub bierze się raz w życiu (przynajmniej w teorii i kościelny). a może uzbierali pieniądze na zabawę, nie pomyślałaś o tym? ludzie to tylko potrafią zazdrościć innym i tyłki obrabiać.

Gość gość
Byłam zaproszona, ale odmówiłam. Przykro mi, ale to żałosne i obłudne, gdy mężatka żegna się ze stanem panieńskim.

Gość gość
Ale czego mam zazdrościć? Obłudnego życia? To tak jak te "katoliczki" mające się za świętsze od papieża, a po kościele...

Gość gość
Haha faktycznie obłuda :D

Gość gość
A co pobawić się już nie można tempa dzido?

Gość gość
Ale sooooka z ciebie autorko.

Gość gość
Nie krytykuj kogoś tylko dlatego, że grzeszy inaczej niż Ty.

Gość gość
Kazdy ma prawo zyc jak chce. Autorka jest obludna. Wszystkie moje kolezanki najpierw mieszkaly z facetem a potem robily panienski. TO NORMALNE W MIASTACH

Gość gość
No, ale 3 lata po slubie robic panieński? No, sorry Prostaki potrzebują okazji żeby się nachlac i tyle. To tak jak polowinki w zawodowkach, bale po zawodowce. Niech piją i się bawią, do rana. Jestem za. Sama tak zrobilam, ale nie nazywalam tego wieczorem panieńskim.

Gość gość
Degeneracja i obłuda. Z mojego otoczenia tak robią tylko wieśniaki i pijusy. Bo wiadomo wszystko musi być na pokaz.

Gość gość
A według mnie to obłuda gdy mężatka urządza takie szopki. Groteska .