Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia połówka jabłka

Strasznie mi żal tych 27 Ałstralijczyków z Boeinga i jednego NowoZelandczyka :(

Polecane posty

Gość trzecia połówka jabłka

biedni ;( zginęli, na pewno byli piękni, może wśród nich była moja druga połówka ;(

Gość gość
Australijczycy sa the best, nie takie c***y jak nasi

Gość gość
mi naukowcow szkoda, ktorzy lecieli na konferencje naukowa o aids, moze ktos z nich mial patent na to chorobsko, a idioci zabili madrych ludzi... generalnie to wszystkich mi szkoda, ale akurat z naukowcami mam cos wspolnego, chociaz ja badam cos innego, mze mniej waznego niz aids; ciekawe, czy ten co wystrzelil ta rakiete/bombe, ma lub bedzie mial hiva, pewnie tak, bo los jest sprawiedliwy i wraca to co dajemy

Gość gość
krążą spekulacje,że oni mieli odkrycie, np. tak jak mówisz, lek na hiv/aids, i komuś zależało by to nie wyszło na jaw, więc NWO załatwili ich, tak jak naszych w Smoleńsku, a że jest konflikt to łatwo to zwalić na Ukrainę/Rosję

Gość gość
nie wiem, czy mieli lek, czy go nie mieli, ale na konferencje miedzynarodowe nie lata byle kto, i byc moze ich dalsze prace pozwolilyby na opatentowanie nowej metody leczenia tego... tak mi sie skojarzylo z wywiezieniem porfesorow UJ przez nazistow do Oswiecimia - obie sytuacje przyczynily sie do zaglady pewnej czesci elity intelektualnej

Gość gość
Jest jeden problem, ci żydzi musieliby najpierw ukraść patent