Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne obrabianie dupy na kafe i wtrącanie się w cudze życie

Polecane posty

Gość gość

-Bo ona zostanie babcią w wieku 33 lat - Bo ona daje Kubusiowi mcdonalda -Bo ona używa dla Kubusia pampersów firmy dada,a może pampers? -Bo jej dziecko jeszcze nie potrafi chodzić,a moje tak - Bo jest za gruba a zakłada mini Kuźwa nie macie własnego życia? Obrabianie dupy komuś tutaj,wpierdalanie się to wasz zwyczaj? Rozrywka? Nie jesteś idealna,nie oceniaj innych. Reaguj: gdy widzisz bite dzieci za ścianą,molestowane,zaniedbane( a nie poruszasz tu temat i gdybasz). Krzywda bicie dzieci,a nie bo Jolki Kubuś ma 1,5 roku i zjadł twixa batona-----masakra faktycznie,umrze z tego powodu? Wychowujmy po swojemu,żyjmy po swojemu,dajmy żyć innym. Rzadko tu piszę,odpowiada, na pytania dręczące użytkowników tutaj,czy wyrażam swoją opinię,,,czy mojej 1,5 corce przekłuć uszy'' -odpowiem,,Twoje dziecko,jeżeli tego pragniesz czemu nie? Osobiście nie przekułabym w tym wieku swojej córce ,z obawy na wiele sytuacji''. Ale nie obrażam,nie wyzywam co w zwyczaju tutaj macie. Obrażacie nastoletnie 17-22 letnie Kobiety za to że młodo urodziły,ale wyzywając innych,używając brzydkich słów,zachowujecie się gorzej. Mam 38lat i 8 letniego syna, oczy przecieram jak czasami tu czytam to i owo.

Gość gość
Dokładnie! Ja tu zostałam zamieszana z błotem za to że urodziłam w wieku 20lat. No ale cóż . Tu większość pań jest idealna . Pozdrawiam :)

Gość gość
True !!!! Yes yes yes!! Zgadzam się . A mam 29 lat i to samo zdanie!

Gość gość
A najlepsze jest to, ze gdy zadam konkretne pytanie, chce sie poradzic- to nikt nie odpowie albo obrazanie i agresywne odpowiedzi, atak: a czemu dziecko chcesz truc butelka? A czemu do pracy? A maz nie zarabia? ...

Gość gość
Masz rację autorko :)

Gość Gimbuska
Powiem Ci więcej mnie wulgaryzmami obraziła userka starsza ode mnie i była oburzona ze napisałam ze jestem od niej lepiej wychowana mimo ze młodsza (ja wulgarną nie byłam). Paranoja.