Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzucenie po pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam następujący problem a mianowicie poznałem się w internecie z pewną dziewczyna pisaliśmy ze sobą z tydzień rozmawiało nam się bardzo dobrze. W końcu zaproponowałem jej spotkanie. Zgodziła się, oczywiście doszło do samego spotkania. Miałem bardzo pozytywne wrażenia po tym spotkaniu, udaliśmy się na spacer i rozmawialiśmy ze sobą blisko 2h. Uważam, że rozmowa nam się kleiła i naprawdę z mojej perspektywy było to udane spotkanie. Wracając do domu doszedłem do wniosku, że raczej 2 randka jest tylko formalnością. Po powrocie do domu napisałem do dziewczyny, że dziękuję jej za spotkanie i fajnie sie z nią rozmawiało. odpowiedź brzmiala nie ma sprawy. 2 dni po naszym spotkaniu pod czas wymiany smsow postanowiłem doprowadzić do 2 randki lecz niestety odpowiedz była negatywna. A mianowicie dziewczyna uznała ze mamy inne osobowości i nic z tego nie będzie. Dla mnie osobiście jest to dość dziwne bo jeśli rozmawia się z kimś 2h a naprawdę rozmowa przebiega w dobrej atmosferze gdzie później dostajesz kosza to coś jest chyba nie tak

Gość gość
Nie spodobałeś się.

Gość gość
Wiedzieliście jak wyglądacie przed spotkaniem? Może nawypisywałeś jaki to nie przystojny jesteś i nie trafiłeś w jej gust...

Gość gość
Za mily byles...

Gość gość
Może przy niej pierdłeś lub zadłubałeś w nosie ?

Gość gość
Może przy niej pierdłeś ?

Gość gość
Albo miałeś jakiś specyficzny smrodek :)

Gość gość
niestety musze sie zgodzic z poprzednikami. Pewnie jestes przecietny z wygladu i ZA mily. Przecietni musza byc chamami, zeby kobiety zwrocily na nich uwage. Moze nie chamami, ale nie moga pokazywac, ze im zalezy..

Gość gość
może jej zdaniem rozmowa wcale się tak dobrze nie kleiła. 2 godziny to w sumie dość szybkie spotkanie.