Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym cyklu zaszłyście w ciąże i jakie miałyście pierwsze objawy przed testem

Polecane posty

Gość gość

up

Gość gość
napewno jest tu wiele dziewczyn ktore moglyby cos napisac ja sie staram o dziecko i chcialam dowiedziec sie ile to trwało u was i czy odczuwałyście jakies dolegliwości

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę około pół roku od rozpoczęcia intensywnych starań. Także na dzisiejsze realia można by rzec - szybko :) A jeśli chodzi o objawy to wszystkie te wypisane tutaj: http://dumnamama.pl/objawy-ciazy/ no, może prócz zaparć, bo z tym jakoś nigdy problemu nie miałam :)

Gość gość
w 1 cyklu. z tego co policzyłam to jestem w 5 tygodniu i już mnie mordują mdłości i wymioty

Gość gość
Pierwszy cykl. Przed testem zero objawów (czułam się jak przed miesiączką). W 5 tc zaczęły się mdłości i wymioty, które trwały do końca ciąży.

Gość gość
4 lata . objawy przed testem ( który wykonałam 2 tyg po terminie @) ciągle chciało mi się pić .

starania - jeden cykl :D przed testem bol piersi i kłucie w jajnikach , a potem to juz tylko mdłosci i senność. Dzis jestem w 11 tygodniu i zostaly tylko bole piersi i senność;)

Gość gość
w 2 cyklu, przed terminem miesiaczki zawsze robilam sie nerwowa , tym razem nie, do tego duzo wiekszy bol piersi niz przed okresem

1 cykl, pojawiły mi się wyraźne żyłki na piersiach, i mdliło mnie przez kilka dni (często tak mam przed okresem, wiec nie zwróćiłam uwagi). I bardzo chciało mi się pić.

Odstawiłam pigułki -odczekałam miesiąc.I starania.Udało się po 9 miesiącach. Objawy ? Praktycznie czułam się jak "na okres" - ból brzuch i piersi.

Gość gość
W obie ciąże udało się zajść w pierwszym cyklu starań. W pierwszej ciąży z chłopcem pierwszym objawem była straszna senność. Szłam spać nawet o 18 i spałam do rana. Teraz w drugiej ciąży z dziewczynką pierwszym objawem była wrażliwość na zapachy i zawroty głowy.

Gość gość
Mijn moeder is 40 en im echt bang dat ze kkaner hebben, net im 12 en mijn vader is niet hier op dit moment, ik hoop dat mijn moeder leeft een gelukkig leven zonder dieses of kkaner

Gość gość
Taux de gue9rison e9tait de 287% SUPERIEURE ORTHODOXE!GRATUIT LIVRE DU CANCER CURE "bien vivant" par Philip E. Binzel, Jr., MDGoogle est le suanivt: Whale ET BIEN VIVANTGoogle est le suanivt: un monde sans cancerGoogle est le suanivt: la curcumine et la pipe9rine Destruction des cellules cance9reuses du sein