Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłem w kościele a tam niemowla krzyczały

Polecane posty

Gość gość

księdza zagłuszały skandal

Gość gość
diabelskie nasienia? !

Gość gość
Zobaczyły pedofila na ambonie to krzyczały nic dziwnego

Gość gość
po co ludzie chodza z bachorami do kościola? dzieciak do 9 roku życia ledwo wytrzymuje godzinę w takim miejscu

Gość gość
Po co ludzie w ogóle tam chodzą ? Taka wiara na pokaz . Bóg jest wszędzie nie tylko w kościele.

Gość gość
No właśnie po co... ? Jak byłam mała co tydzień mnie brali, hm, bardziej szarpali, żeby szła. Dziecko do 9 roku życiu to ledwo tam wytrzyma, nudy. Potem jak byłam nastolatką i tak co tydzień musiałam paradować to każdy chłopak (mieszkałam w małym mieście) myślał, że jestem jakaś święta... Trochę czasu zajęło, żeby zmienić opinię.

Gość gość
Lewicowa ateistyczna propaganda trwa.

Gość gość
w 9 roku jest komunia więc dzieci chodzą do kościoła bo tak im katechetka kazała u mnie np. były karteczki zawsze dawali na koniec mszy i trzeba było łazić codziennie bo w szkole było w tedy nieprzyjemnie ludzie sobie te karteczki skanowali i się dzielili ale w moich czasach tylko jedna koleżanka miała taką możliwość więc trzeba było łazić normalnie średniowiecze

Gość gość
wszędzie drą jape te potwory nawet u mnie w domu słyszę sąsiadow z bachorem.. ludzkie dziecko jest najobrzydliwsza rzeczą na świecie... a taki ładny i miły mały(albo i duży) kotek albo piesek od razu co innego

Gość gość
psy śmierdzą a koty szczają w buty

Gość gość
to prawda psy śmierdzą ale niemowlęta 10000 razy gorzej

Gość gość
A co w tym złego, że rodzice chodzą z dziećmi do Kościoła? Nawet w Ewangelii jest napisane: ,, Pozwólcie dzieciom przychodzić do mnie'' Nie wiem z jakimi dziećmi miałyście do czynienia, ale dzieci nie śmierdzą, chyba, że je rodzice nie myją. U mnie jeżeli są dzieci w Kościele to nikomu to nie przeszkadza. A jeżeli krzyczą, to można to uznać za swego rodzaju modlitwę tych dzieci.