Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie od urodzenia wasze ciało wróciło do dawnego wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, od dwóch miesięcy jestem szczęśliwą mamusią. Przed ciążą byłam chuda. 165cm, waga 45-47 kg max. Miała chude szczupłe nogi, jędrny tyłek i płaski lekko umięśniony brzuszek. Teraz mam mega boczki, duże uda i bańkę na brzuchu do tego pełno czerwonych rozstępów na nogach, boczkach, brzuchu i pośladkach :( Boję się że już tak zostanie i nigdy nie będę wyglądać jak wcześniej. Polecacie jakąś dietę czy coś czy ciało po jakimś czasie wróci do dawnej sylwetki ?

Gość gość
Kochana ja jestem 6 mcy po porodzie. W 4 mce zrzucilam 30 kg :) ale to te które złapałam w ciąży. Rozstępy? JJak od morza do Tatr. Na rozstępy nic poza laserami a ćwiczyć możesz dopiero po 6 mcach od porodu. Ja zabrałam się 3 mce po porodzie skończyło się na rozerwaniu szwów i wylądowaniu w szpitalu. Organizm nie dał rady a wcale długo nie ćwiczyłam. Czułam się wprost doskonale

Gość gość
5 miesięcy

Gość gość
masakra ja jak urodziłam i po tygodniu poszłam do sklepu to zapomniały że w ogóle w ciąży byłam a to było lato więc normalnie na krótki rękawek i tak miałam przy trzech swoich ciążach. 167 na 45 kg wagi. Rozstępów mam kilka zaledwie niewidocznych po pierwszej ciąży. Współczuję dziewczyny

Gość gość
Na rozstępy nie żadne lasery tylko RF mikroigłowa frakcyjna. A nadmiar tłuszczu można zlikwidować liposukcją uktradźwiękową.

Gość gość
Moje ciało dość znacznie zmieniło się od URODZENIA, przybrałam ze 40 kg, urosłam ponad metr i wyrosły mi włosy i paznokcie ;)

Gość gość
szorstka rekawica i rob peelingi, do tego drozsze kremy ujedrniajace i nawilzajace, ja bylam od kolan do dekoltu w rozstepach, a przytylam w ciazy ponad 25 kg i dzis mam zero rozstepow, prysznice na przemian zimne i cieple tez sa dobre