Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Opiszcie mnie w 5 zdaniach

Polecane posty

Jestem bardzo uczciwa! Moim celem jest dojście do doktoratu! Jestem kobieta szlachetna! Jestem bardzo mądra! Jestem uprzejma, kochana i życzliwa dla innych.

Gość gość
jestes durna jak kilo gwozdzi jestes w******jaca jestes upierdliwa menda jestes spamerka i syfiara jestes zakala i trollem.

Gość gość
Jesteś histeryczką Jesteś hipochondryczką Jesteś leniwa, bo sama przyznałaś, że musisz udawać dyskalkulię na teście Jesteś oderwana od rzeczywistości Nie niepoważna, bo chcesz doktorat, a nie wiesz nawet co będziesz studiować.

Gość gość
ja opisze w dwoch slowach: jestes j******a

Gość gość
smerfetka mam do ciebie pytanie ostatnio pisałaś, ze idąc do szkoły policealnej będziesz się starać o jakieś stypendium - możesz napisać coś więcej o tym? gdzie trzeba iść złożyć papiery? bo szczerze to pierwszy raz słyszę żeby idąc do policealki można było starać się o jakieś stypendium...

A nie można się starać o stypendium??? bo jeśli nie, to pójście do szkoły policealnej nie ma sensu. Papiery, papiery należy złożyć w MOPSIE. Mnie chodziło oto by mieć status osoby uczącej się (pracodawcy, oni chętniej przyjmują z takim statusem) ale nie chodziło mi oto żeby tą szkołę kończyć.

Chcę studiować takie kierunki jak: 1 - Aktorstwo 2 - Reżyseria 3 - Dziennikarstwo i komunikacja społeczna 4 - Pedagogika opiekuńcza 5 - Pedagogika specjalna 6 - Resocjalizacja 7 - Praca Socjalna 8 - Kulturoznawstwo 9 - Wiedza o teatrze

Gość gość
smerfetka ile masz lat? 24?

Gość gość
hehehehe doktorat z aktorstwa :D Aktorka Doktorka :D

Po 1 wyniki z matur nie mają nic do rzeczy, mając maturę, każdy może studiować. Po 2 - studiując aktorstwo, wcale nie muszę mieć doktoratu z aktorstwa a mogę np. z dziennikarstwa Po 3 - studiując aktorstwo (jednolite studia magisterskie) mogę z tym tytułem magistra iść na inne dwuletnie studia magisterskie, np. na administrację. Wiem, sprawdzałam to wszystko.

Tak, mam 24 lata ale na naukę nigdy nie jest za późno. Owszem, nie zdałam matury Owszem, chodziłam do technikum, nie zdałam egzaminu zawodowego - technik organizacji usług gastronomicznych Owszem, poszłam do szkoły policealnej, postanowiłam z niej zrezygnować bo to był nudny i głupi kierunek - technik rachunkowości

Gość gość
Szczera. Cierpliwa. Samokrytyczna. Realistka. Uparciuch.

Gość gość
Jesteś upośledzona Jesteś staroświecka Jesteś zakompleksiona Jesteś niezaradna Jesteś brzydka

1. Jestes facetem. 2. nazywasz sie tomasz stepien i mieszkasz w dobczycach. 3. pochodzisz z patologicznej i zabiedzonej rodziny z dlugami. 4. Spisz. na materacu w przedpokoju. 5. Nie masz jader i byles posmiewiskiem w szkole Hiszpanin, vel wierze w swoj sukces o to cala smerfetka.