Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zahria

Wakacje w październiku, Europa, gdzie na plażę?

Polecane posty

Gość Zahria

Witajcie, szukam jakichś fajnych ofert na wakacje w pierwszym tygodniu października. Póki co jest kilka ciekawych na Majorce i na Riwierze Tureckiej, ale zastanawiam się, czy temperatury będą tam jeszcze wystarczające, żeby się powygrzewać na słońcu i popływać w umiarkowanie ciepłej wodzie. Polećcie mi, drodzy, jakieś około-europejskie miejscówki na udany urlop wczesną jesienią, będę baardzo wdzięczna za każdą opinię.

Gość gość
Egipt Turcja jeszcze jest ciepła, ja byłem 2 lata temu w ostatnim tyg. października i było 28 st. Ale może też już padać

Gość Zahria
Dzięki, up!

Nie polecam Egiptu. Dla mnie jest tam zbyt brudno no i miejscowi to również ludy pierwotne. No chyba,że wybierasz rejs po Nilu bo zabytki wspaniałe, szczególnie na południu. W Turcji będzie bardzo ładnie - plaże na riwierze są super. Jak weźmiesz fajny hotel to na pewno będzie Ci się podobało. Mogę napisać CI jakbyś była zainteresowana gdzie ja lecę. Na Majorce może w październiku padać. Na Krecie będzie sucho ale plaże takie sobie. Cyklad greckich nie polecam ponieważ bylismy na początku października i jednak to nie byla pogoda na plazowanie.

Gość Zahria
Bardzo dziękuję :))

Gość Jola344
A może Polinezja Francuska? Nie aż tak popularny, ale bardzo fajny region. Biuro podróży http://newpoland.pl/ w mojej opinii organizuje świetne wycieczki w tym kierunku.

Gość gość
Majorka? raczej nie byłem w 1ej połowie września - dużo pochmurnych dni (padało kilka razy) - choć wciąż ciepło . ale nie opaliłem się za bardzo. wybrałbym Kanary.

Gość Wojciech Parys
Zanim wybierzecie zagraniczne oferty polecam sprawdzić ofertę apartamentów Sun&Snow w Polsce. Bardzo fajne lokalizacje, uczciwe ceny i ogromny wybór miejsc. Polecam https://www.sunandsnow.pl/

Gość Igunia

w Turcji będzie ciepło. może warto się tam wybrac? ja lubię jeżdzić z Coral Travel i szczerze mówiąc jest to jedno z lepszych biur z którym na prawdę potrafię wpocząć