Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestała się odzywać, co powinienem teraz zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Wszystko było fajnie , spotykaliśmy się cztery tygodnie ,łącznie 10 razy i zacząłem do niej bardzo dużo czuć. W piątek się spotkaliśmy i powiedziała że podobał jej się dzień ze mną i że w tygodniu może znajdzie czas. Ja mam 21 ona 19. Z tego co wiem nigdy nikogo nie miała co mnie ucieszyło. Niestety wczoraj napisałem do niej czy wyskoczymy wieczorem w poniedziałek albo wtorek i cisza...a dziś zapytałem "czy robi coś ciekawego że nie ma czasu odpowiedzieć ;) ?" Dzwoniłem dwa razy i też cisza. Wszystko było ok i nagle urwała kontakt.

Gość gość
up

Gość gość
Daj jej spokój, skoro nie chce rozmawiać to nie naciskaj. Chociaż powinna wyjaśnić dlaczego.

Gość gość
wsadz sobie kija w d**e

Gość gość
Są dwie opcje - albo spotkala innego albo nagle stwierdzila ze to nie to, chociaz mało prawdopodobne, bo 10 spotkań to dość duzo i jakbys sie jej od razu nie spodobał to by nie oszlo nawet do 2. spotkania. Ale jakby nie blo powinna wyjasnic ci to. Widac , małolata jesy mało empatyczna i niedojrzała

Gość gość
Cały czas jest cisza, napisałem do niej czy coś się stało a ona nie odpowiada... wiem że żyje bo na fb klika że coś lubi. Widzę to mimo że nie mam jej w znajomych bo patrze na jej profil i pokazują się nowe rzeczy. Nie bedę do niej tam pisał ale głupie że jeszcze tydzień temu się ze mną całowała.

Gość gość
Nic nie rób. Zachowaj spokój. Ta głupia siksa ciebie testuje. Czeka, aż zaczniesz świrować z tęsknoty. Ona chce, zebyś latał za nią, jak piesek. Zignoruj te jej wygłupy. Gdy zrozumie, że ją przetrzymałeś, sama wróci. I wtedy będzie ciebie szanować.

Gość gość
może sie na coś pogniewała, może ktoś jej coś o tobie powiedział a ty nie wiesz nawet, różnie może być, ale jak uważasz że nie ma powodów to poprostu chce się zdystansowac do Ciebie. odciąć kontakt. do mnei facet tez przestał pisac a było fajnie, po długim milczeniu coś powiedział jakby nigdy nic że jestem wspaniała, nie chce ze mną kontaktów dalej a i tak sie nei kontaktuje. też milczy choć zyje na fb :) widac obie płcie tak mają

Gość gość
oj napisałam wczesniej ze nie chce kontaktów a mówił że chce :)

Gość gość
Może zawiesiło ci się coś i nie dostała twoich propozycji? I stąd to milczenie, a pewnie tęskni i czeka jak ty;)?

Gość gość
Nie spradzaj fb tylko idz do niej. Sprawdzisz namacalnie:D I pewnie ona bardzo się ucieszy.

Gość gość
Wiecej nie dzwon i nie pisz żeby nie wyjsc na desperata. Mi tak wlasnie pewien chlopak zrobil ( przestal sie odzywac po jednej z randek). Ja glupia zaczelam cos do niego czuc a tu taki zimny prysznic. Teraz jak sie widzimy to nawet nie wspomni o randkach, jakby nigdy nic!! Nigdy niczego nie wyjasnil. Dla mnie to chore i nadal mnie to gryzie. On przeszedl do porzadku dziennego od randek do ciszy i ignorowania.

Gość Vise
Facet to ma tak, że mu zależy na tej co mu się podoba. Dziewczynie nie zależy na facecie, tylko na najlepszej opcji. Pojawił się ktoś lepszy, to Cie olała.

Gość gość
Olej księżniczkę, jest mnóstwo ładnych i fajnych dziewczyn na tym świecie.

Gość gość
Laska tak mi zrobiła. Dałem sobie na spokój i tyle. Ale nie wydzwaniałem tak jak ty. Mam więcej lat i wiem, że to bez sensu. Musisz mieć honor chłopie. Szanuj się. Laska jest kretynką i tyle. Właśnie uniknąłeś życiowej porażki. Jest wiele takich kobiet, co wmawiają facetowi, że są dziewicami, albo że są bardzo porządne, że są takie wspaniałe i cudowne i rajcuje je, jak facet za nimi lata a one zachowują się jak kretynki. Trafiłeś właśnie na taką wariatkę. Pierdol ją i tyle. Nigdy się do nie nie odezwij. Wtedy będziesz kozak. W innym wypadku będziesz pizdą jak większość facetów co tu pisze. Miej jaja cipo.