Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy nowe opowiadanie! JAKIEŚ DOBRE POMYSLY?

Polecane posty

Gość gość

Nasza 'ksiązka' wywołała u mnie śmiech, kompletnie nie wiem dlaczego.. Napiszcie coś kolejnego, jeszcze zabawniejszego, jeżeli potraficie. :) ktoś zaczyna, reszta dodaje swoje pomysły..

Gość gość
Podążałam wolnym krokiem w stronę łazienki. Ostatnie poprawki i wszystko wydawało się być idealnie. Uśmiechnęłam się do lusterka. Byłam szczęśliwa, że za 15 minut już nie będę dziewicą. W końcu czekałam na ten moment 19 lat! Poprawiałam włosy, kiedy nagle przypomniałam sobie, że zapomniałam o czymś niezwykle istotnym. Zaglądnęłam do szafki. Wszystkie tępe maszynki. Pobiegłam do pokoju, gdzie ku mojemu zdziwieniu również nie zastałam żadnej nowej maszynki. 'jak to możliwe?! I akurat dzisiaj?' pomyślałam. Z powrotem pobiegłam do łazienki. Krem do depilacji? Pusty. Najbliższy sklep miałam 10 km dalej, dlatego że mieszkam na jakby odludziu. Na taksówkę czasu brak. Tomek miał być za 10 minut! Pasty cukrowej też nie zdążę zrobić. Koszmar.. Myślałam, co zrobić, gdy nagle na moim podwórku zagościło czarne bmw Tomka. On już był. A ja nie byłam gotowa w stu procentach.. Przecież tyle mu obiecywałam. Cóż, zrezygnować nie mogę. Tomek wszedł do środka, po czym.. Dokończcie:]

Gość gość
Objął mnie i pocałował. Spytał, gdzie to robimy hihi

Gość gość
Odpowiedzialam,że najpierw musimy pojechać do sklepu po maszynke do golenia,inaczej z sexu nici.

Gość gość
On spytał czy mam kosiarkę, przytaknelam i udał sie do garażu

Gość gość
Uruchomił kosiarke, kazał mi sie położyć i zrobic rozkrok. Spytałam, czy to bezpieczne. polozyl palec na moich ustach i powiedział : -cii..wiem co robię - po czym uśmiechnął sie, a ja odwzajemnilam uśmiech. Bałam sie, ze kosiarka może nie poradzićsobie z moim buszem, który ma jakies pol metra.