Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzina1826

Czy on do mnie wróci

Polecane posty

Cześć 3 miesiące temu poznałam fantastycznego faceta, jak go poznałam było miedzy nami naprawdę cudownie spędzaliśmy bardzo dużo czasu z sobą on cały czas mówił mi ze cudownie mu zemną ze wreszcie ma związek jaki chciał mieć i wszystko było dobrze do momentu gdy nie dowiedziała się o nas jego była laska z która chodził 5lat (wiem kawałek czasu) , zrobiła mu straszna awanturę ze szybki jest ze ona wie po co on z nią zerwał żeby być zemną itp... i od tamtej pory napisał mi ze on musi pobyć sam bo jego serce jest zranione po ostatnim związku ze musi nabrać dystansu do wielu rzeczy żeby móc się zakochać na nowo itp... a Ja tak naprawdę nie wiem czy czekać na jego decyzje czy nie??? od 2tyg nic do mnie nie pisze.. tez się martwię ze wrócił do niej . a zemną zakończył znajomość tak ze jak coś to ma możliwość powrotu, niby cały czas mi mówił ze do niej nie wróci ale jak to mówią "nigdy nie mów nigdy" co w o tym myślicie ? byłyście w podobnej sytuacjij

Gość gość
Na tym forum nie ma jasnowidza ani wróżki

Gość gość
Ale zes faceta poznala

Gość gość
nic z tego niestety.

Gość gość
a skad my to mamy wiedziec hym? jedni ci powiedza ze wroci inni ze nie wroci. Kobieto ogarnij sie

Gość gość
skontaktuj się z profesjonalną osobą od odczytywania takich emocji. Ja też mam podobną sytuację i mam kontakt z babką przez portal ezoteryczny która udziela tez osobno porad na maila np. poradawrozki@wp.pl zapytac mozesz, a nóz ci coś doradzi