Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest powod takiego zachowania faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam sie z facetem ktory co jakis czas mi dokuczal ,jak go nie chcialam,nie chcialm sie z nim spotykac to wyzywal ,ze dzifka ,ze brzydka ,ze ok nie chce juz ze mna sexu bo i tak brzydka jestem ,takie tekst potrafil mi powiedziec przez telefon ...plakalam pozniej... przykro mi bylo... bo tak to latal za mna wydzwanial jak szalony.. raz mi powiedzial ze nie pdooba mu sie to ,ze Ja chodze jak jakis PAW",,, i raz mowi ze on ladniejszy od emnie jest w wpadl w smiech... raz zadzwonil tez i mowi "teraz to ladniej wygladasz" oczko.gif ...... ehhh ,a on jak wygladal ?... Niski jak na faceta ,maly penis,niezbyt dobrze bzykal , ma lysine na srodku glowy... jakies brzydkie nogi takie chude ...smutas.gif a ja ogolnie podobam sie facetom ... a on tak mi dokuczal... Dlaczego facet tak sie zachowuje,co swiadczy o takim zachowaniu

Gość gość
ze jest niedojrzalym chlopcem szukajacym pocieszenia i czego kolwiek co by sprawilo ze choc przez chwile poczuje sie jak mezczyzna jest samolubny i zadufany w sobie i zazdrosny nie umie powiedziec prawdy

Gość gość
jakiej prawdy?

Gość gość
co za zakompleksiony burak..

Gość gość
ze mu się nie podobasz i chodzi mu tylko o seks. Wiem po sobie, też tak kiedyś zrobiłem , byłem z kobietą która w ogóle mi się nie podobała! o zgrozo, głupio mi za to ale ona była bardziej stuknięta ode mnie

Gość gość
To jak tak mozna za kims latac,wydzwwaniac ,mowic ze niby sie cos czuje ...?? po co az tak oszukiwac tylko dla sexu ? :(

Gość gość
Skoro twierdzisz ze nie podoba mu sie to dlaczego jest zazdrosny o innych facetow ?

Gość gość
Niby chcial cos wiecej ,ale ja po tym wszytskim jak mi dokuczal nie chcilam z nim nic wiecej... jak sie ubralam wystroilam gdzies w spodniczce to od razu byl zly ,dokuczal ,ze wygladam jak dzifka i zatowal serwujac mi tekst "ile kosztujesz" po tym wpadal w smiech..