Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałem normalną kobietę i się gubię

Polecane posty

Gość gość

O nią będę się musiał starać żeby coś z tego było, pokazać jej prawdziwe ja i albo to zaakceptuje albo nie, lubię z nią rozmawiać, śmiać się spędzać czas, taka prawdziwa przyjaciółka i do tego urocza z wyglądu :), wcześniej z innymi było tak że 2-3 randki i lądowaliśmy w łóżku z czasem się okazywało że nawet nie mamy o czym rozmawiać i mamy inne podejście do życia lubimy inaczej żyć, tak jakby zaczynaliśmy związek od końca, teraz wiem że to był błąd lepiej kogoś poznawać i dopiero potem się zdecydować na jakąś bliskość, tylko czy dam radę wytrzymać? strasznie mam na nią ochotę co spotkanie, ukrywam to ale męczy mnie to że nie mogę jej na razie nawet pocałować mimo iż 4 spotkania były, ona chce mnie poznawać powoli, tylko ja przyzwyczajony do szybkiego seksu nie wiem czy wytrzymam, choć wiem że warto, co robić żeby się wyciszyć nie myśleć o seksie przy niej, o tym że jest piękna...

Gość gość
ale te podchody sa wlasnie najfajniejsze..pomysl jak potem bedzie smakowal seks..z kobieta, ktora naprawde bedziesz lubil...warto na to czekac :)

Gość gość
a co na to twoja mamuśka ? wie czy nie

Gość gość
kurde...fajnie wiedziec ze sa jeszcze faceci ktorzy miewaja przeblyski normalnosci, gratuluje i zycze powodzenia;)

Gość gość
Nie okazuj jej swojego pożądania w żadnym wypadku dopóki ona SAMA nie da Ci sygnału, że możesz zrobić kolejny krok. Bo ją spłoszysz i ucieknie. Trzymaj się chłopie, skoro jest tego warta ! Bądź dżentelmenem, ciepłym facetem, daj jej to ciepło, przytul, pocałuj w czółko. Niech to Ci narazie wystarczy, gwarantuję Ci, że dziewczyna się otworzy pozwoli na wiele kiedy przyjdzie odpowiedni dla niej moment ;) Nie będziesz żałował, wierz mi, też jestem taką kobietą jak ona ;)

Gość gość
"gość dziś Nie okazuj jej swojego pożądania w żadnym wypadku dopóki ona SAMA nie da Ci sygnału, że możesz zrobić kolejny krok. Bo ją spłoszysz i ucieknie. Trzymaj się chłopie, skoro jest tego warta ! Bądź dżentelmenem, ciepłym facetem, daj jej to ciepło, przytul, pocałuj w czółko. Niech to Ci narazie wystarczy, gwarantuję Ci, że dziewczyna się otworzy pozwoli na wiele kiedy przyjdzie odpowiedni dla niej moment oczko.gif Nie będziesz żałował, wierz mi, też jestem taką kobietą jak ona oczko.gif " Masz rację nawet mogę czekać rok i dłużej na jej decyzję czy chce być ze mną bo wiem że warto, tyle że boję się też jednej rzeczy że będę tylko przyjacielem i zakocham się bez wzajemności... :(

Gość gość
a jak nie wytrzymasz to co? Zg****isz ją? Nie masz wyjścia, jak nie będzie chciała to twoje pożądanie nic nie da.

Gość gość
a co na to ta dziewczyna? Bo zakłądasz, ze "normalna" kobieta rozumiem jest aseksualna i nie ma potrzeb? W ogole nie rozumiem Twojego dylematu....

Gość gość
Eeeej no gościu wyluzuj ! Trzymaj uczucia na wodzy i pożądanie też oczywiście niezmiennie, ale rób tak, żeby ona trochę zwariowała na Twoim punkcie ;) A jeśli będziesz taki jak napisałam wcześniej (skopiowałeś mój wpis) to sukces gwarantowany, ona doceni to zobaczysz. Interesuj się nią, pytaj co lubi, jak się czuje, jak mija jej dzień. Okaż jej, że chcesz wszystko o niej wiedzieć, że ciekawi Ciebie bardzo jej osoba.

Gość gość
Dziwne jest traktowanie kobiet jako osób aseksualnych, które nie chcą się kochać, jakieś wyczekiwanie rok czy dłużej co to ma być? To jakieś królewny są? Idealizowanie drugiej osoby jest najgorsze.

Gość gość
Skoro jeszcze jej nie *****les znaczy, ze nie jestes dla niej atrakcyjny.

Gość NIEZROZUMIANA 928
HE HE Takie zafascynowanie przeżyłam na własnej skorze.Jestem kobietą, która musi dobrze poznać faceta by pójść z nim do łóżka. Na początku też nie chciałam niczego więcej, choć on bardzo się starał, z czasem staliśmy sie sobie bardzo bliscy , niekończace się rozmowy do białego rana, wspólne porozumienie itp. potem zostaliśmy parą a ja czułam się w koncu naprawdę szczęśliwa, myślałam że złapałam Pana Boga za nogi. Ni stąd ni zowąd nagle coś mu się odwidziało i mnie zostawił ze złamanym sercem eh , czy warto ufać?

Gość gość
no własnie bo faza zakochania nie trwa wiecznie. ona się zakocha, a jemu przejdzie. pocałubek jest fajny i wcale nei oznacza że zaraz wylądujecie w łóżku. podtrzymujcie ten moment poznawania sie, ale ona pomysli ze nie pożądasz jej, a każda kobieta chce być pożądana ale zarazem szanowana, czyli pocałunek i zapewnienie słowami ze jest piękna. w momencie calowania pczuje czy jej pragniesz, a wcale nei musisz jej od razu wszędzie macać. pokaż się jako dżentelmen i zdobywaj powoli, z szacunkiem. ja żaluje że mnie porwało zbyt szybko do pieszczot, tak facet zwlekał ze wszystkim, tak chciał powoli sie poznawać. choć było fajnie, powoli, to potem za szybko. tacy bylismy spragnieni siebie.

Gość gość
jesli trafisz na psakudnego egoistę z problemami łba to taki cie zostawi , bo jest niedorowiniety umysłowo ,taki musi szybko do psychiatry

Gość gość
kolejny z problemami psychicznymi ,autorzyna , zal mi ich , tu sami tacy :D