Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysiasia

Jedno łóżko jak to tak

Polecane posty

Gość Justysiasia

Znajomy chłopak zaprasza mnie mnie do siebie, na kawę, wszystko ok ale .. Ponoć mieszka z kolega w jednym pokoju, niby wynajmują razem bo taniej , Ale dziwi mnie ze jest tam tylko jedno łóżko ! Czyli jak to śpią razem!? Hmm.. Nie bede go pytać o jego osobiste sprawy ale sytuacja conajmniej dziwna , Po co wiec sie ze mną spotyka jesli jest gejem.. Co o tym myślicie?

Gość gość
Myślimy, ze: 1) to para gejów 2) wynajmuja razem pokoj, ale nie mogli znaleźć taniego w którym byłyby dwa łozka

Gość gość
Możliwe .. Tylko czemu sie ze mną umawia i zaprasza mnie do siebie? W sumie nie wyglada na geja, ale kto wie. Zreszta nie sa biedni , myśle ze stać ich na oddzielne pokoje albo przynajmniej łóżka

Gość gość
A czemu ma Cie nie zapraszać? Moze Cie po prostu lubi? Ale jako KOLEŻANKĘ? Biedny chłopak zaprosił koleżankę na kawę i pogaduchy, a ta już planuje ile będą mieć dzieci :O Ty nie chodzisz nigdy do koleżanek na kawe?

Gość gość
Chodze , ale to co innego. Jesli jest GEJEM to powinien powiedzieć mi o tym a nie robic tajemnice jesli jestem tylko koleżanka. I nie planuje z nim żadnych dzieci bo on nawet mi sie nie podoba, zreszta mam kogos innego na oku Pytam bo dziwi mnie jego zachowanie i robienie tajemnic nie wiem w jakim celu.

Gość gość
Zapytać wprost nie wypada. A i nie warto tracić czasu na kogos kto nie jest szczery

Gość gość
a jak niby ma Ci o tym powiedzieć??? Cześć jestem "Arek", jestem gejem i wpadnij na kawę myślże trochę, naprawdę nie trzeba o tym rozpowiadać na prawo i lewo tylko dlatego, że chce się z kimś kawy napić i pogadać. Dżizasss, dlaczzego każda laska myśli, że jak ktoś chce się z nią na kawę umówić to od razu ma w planach co najmniej łóżko. Musisz mieć albo opinię puszczalskiej, albo coś nie teges z głową, jeśli tylko takie możliwości ci do głowy przychodzą :o

Gość gość
Spędzal ze mną duzo czasu,znamy sie od kilku miesięcy, w końcu zaprosił na kawę.. Dziwi was to ze sie zastanawiam? I nie jestm puszczalska bez przesady

Gość gość
może chce się z tobą zaprzyjaźnić, żeby ci o sobie powiedzieć. Tego się naprawdę (w większości przypadków) nie chlapie, ot tak, przypadkowym osobom

Gość gość
Nie rozumiem po co d**ę zawraca skoro jest gejem i ma faceta , szkoda czasu

Gość gość
gość 2014.07.22 może chce się z tobą zaprzyjaźnić, żeby ci o sobie powiedzieć. Tego się naprawdę (w większości przypadków) nie chlapie, ot tak, przypadkowym osobom A niby w jakim celu chce jej o tym powiedzieć ? Powinno ja to interesować ?