Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelonek3221

Ojciec alkoholik, Moj narzeczony nie chce mi pomoc

Polecane posty

Gość jelonek3221

Mam 24 lata od kad pamiętam w domu było caly czas tanie wino przemoc i przekleństwa. Tak jest do tej pory, ojciec dorywczo pracuje, zarobione pieniadze przepija, mama nie pracuje, ja tylko mam prace a babcia posiada emeryture. W domu brakuje na nawet najbardziej podstawowe rzeczy, ja mam bardzo ciezko prace przychodzę do domu wykonczona a tak prawie codziennie awantury. Jedyna osoba ktorej o tym opowiadam to moj narzeczony, juz kilkanascie razy mu mowilam ze moglibysmy zamieszkac u niego, on mieszka z rodzicami sam, ale on udaje ze nie slyszy twierdzi ze kiedys zamieszkamy razem tylko ze mowi tak od 2 lat juz. Nie wiem co robic, ja już całkiem wysiadłam psychicznie w tym domu.

Pracujesz, a starczy Ci z wypłaty na opłacenie jakiejś małej kawalerki? Jeśli tak, to uciekaj. Narzeczony który nie chce Ci pomóc? Tego nie rozumiem.

Gość jelonek3221
nie stac mnie zarabiam 1400 a mam maly kredyt po 200 zl na miesiac

Pomyśl czy nie znaleźć sobie kogoś innego. Bo facet który jest z Tobą tyle czasu powinien być oparciem, kimś na kim można polegać.

Gość gość
Przepraszam, ale o czym ty mówisz? chcesz się zwalić na głowę obcym ludziom? narzeczony NIE JEST u siebie, żeby się rządzić. Zamiast kombinować jak tu wejść jego rodzicom do domu, zacznij myśleć jak odłożyć na własne mieszkanie.

Gość gość
kilkanascie razy mu mowilam ze moglibysmy zamieszkac u niego, on mieszka z rodzicami sam, ale on udaje ze nie slyszy xxx skoro on mieszka u rodziców to nie ma nic do gadania! masz 24 lata to weź się do roboty i zarób na wynajem leniu śmierdzący a nie tylko kombinujesz jak tyłek do cudzego mieszkania wcisnąć!!!

Gość gość
Może porozmawiaj z narzeczonym, że moglibyście zamieszkać razem, nie koniecznie zaraz u jego rodziców. Jeżeli Cię kocha to powinien chcieć jak najlepiej dla Ciebie i chronić przed sytuacjami w domu. Moglibyście coś wynająć razem, może wspólnie udałoby się.

Gość gość
wiesz co dziewucho ? ty to masz tupet ! skoro chlopak sam ci tego nie proponuje, to po jaka cholere wciskasz sie tam na sile ? z pewnoscia jego rodzice w zyciu by sie na to nie zgodzili ! moze nie chca by ich syn sprowadzal obca im osobe do domu ? wez sie w garsc, i kombinuj na wlasna reke wydostac sie z rodzinnego domu, bo skoro juz w tym wieku liczysz na kogos, to co bedzie w przyszlosci ?