Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY DO KAZDEJ Ladnej dziewczyny Facet jest mily ?

Polecane posty

Gość gość

Czy kazdy facet jest mily do ladnej dziewczyny ??

Gość gość
raczej każdy

oczywiscie ze nie, czasem trzeba je zrzucic z tego piedestau bo sa tak nadasane ze sie z nimi gadac nie da... :D

Gość gość
tu powinni wypowiezdiec sie panowie

Gość gość
Sa faceci,ktorzy by ladna w lyzce wody utopili,czesto ci z kompleksami,bo sa przekonani,ze u takiej i tak by szans nie mieli...

>>>CZY DO KAZDEJ Ladnej dziewczyny Facet jest mily ?<<< NIE :D . Choć do każdej ładnej :D, miły być próbuje :D. Nie można być miłym, dla kogoś niemiłego :( x No chyba, że załatwiamy coś w urzędzie :D :D :D.

Nie można być miłym, dla kogoś niemiłego smutas.gif x No chyba, że załatwiamy coś w urzędzie smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . Nie, że nie można, bo powinno się być miłym dla każdego, z tym że z trudem przychodzi bycie miłym dla kogoś niemiłego :) U mnie w urzędach Panie są miłe, za to petenci w kolejce już nie. Więc jak ju przyjdzie kolej na takiego znerwicowanego petenta i wlatuje "z gębą" to nie ma się co potem dziwić, że Pani urzędniczka jest niemiła. Ależ to wszystko jest pogmatwane. :) :) :)

A co do pytania "CZY DO KAZDEJ Ladnej dziewczyny Facet jest mily ?" to nie, nie Każdy facet jest miły, czy gwizdanie na ładną dziewczynę i głupie docinki na ulicy są miłe? Jest to prostackie !

>>>powinno się być miłym dla każdego, z tym że z trudem przychodzi bycie miłym dla kogoś niemiłego<<< To nie jest takie proste :(. W niektórych przypadkach zbytnia uprzejmość może być poczytana za propozycję i potem sytuacja robi się jeszcze bardziej niemiła :(. Dziewczyna może też poczytać, nazbyt miłe zachowanie, za próbę ośmieszenia jej. Dzisiaj przed południem, miałem właśnie taką sytuację :(. x >>>U mnie w urzędach Panie są miłe, za to petenci w kolejce już nie.<<< Napisz od razu, ze jesteś urzędniczką :D :D :D. & Tak poważnie, to ja znam nawet miłe pracownice US i ZUS :) :) :).

Gość gość
generalnie są milsi dla ładnych ,ale zawsze sie trafi jakiś cham co jest gburem dla wszystkich bo taki ma charakter... Także nie można uogólniać bo dużo zalezy od charakteru

Gość gość
Ci zakompleksieni mają jakieś pretensje, ale nawet oni wiedzą, że bycie miłym dla ładnych to norma w społeczeństwie.

----------Napisz od razu, ze jesteś urzędniczką smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . & Tak poważnie, to ja znam nawet miłe pracownice US i ZUS----- Szłam w tym kierunku, ale zawróciłam z drogi. :)

Gość gość
Czyli z odp wynika ze faceci to bydlo ktore nie potrafi na starcie traktowac kobiet rownoczesnie,tylko juz sa nie mili tyko dlatego ze kobiets jest brzydka.

>>>Czyli z odp wynika ze faceci to bydlo ktore nie potrafi na starcie traktowac kobiet rownoczesnie,tylko juz sa nie mili tyko dlatego ze kobiets jest brzydka.<<< Dla INTELIGENTNEJ INACZEJ :D, która nazywa mnie na wstępie bydłem i nie potrafi sklecić prostego zdania w języku polskim (o rozumieniu tak popularnego słowa, jak "równocześnie" już nawet nie wspomnę :D) wolę być niemiły :D. Jeszcze wzięłaby moją uprzejmość, za przejaw zainteresowania jej pustą powłoką :(.