Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nature faceta najlepiej poznac po pijaku ,jak jest pijany ,czesto klapli z oczu

Polecane posty

Gość gość

spadają :D ordynarny chamski gbuobrażajacy , nigdy sie nie zmieni ,to jego natura :D [cześć] :D nie radzę

Gość gość
a co z wyznaniami ??? mowia ze po pijaku wychodzi prawdziwa natura, a co ze słowami ?

Gość gość
tak .to prawda.pijany mowi prawde.

Gość gość
pijany mowi to co mysli.

Gość gość
Ja lubię jak mój chłopak jest pijany, bo śmiesznie wtedy wygląda i robi się z niego taka przylepa, ale bardzo rzadko się upija i w sumie to dobrze :)

Gość gośćHeeh
Żeby kogoś dobrze poznać trzeba dać mu pieniędzy i wódki. To działa i na kobiety i na mężczyzn. A co do pijaństwa, to cholercia coraz więcej tego. Co 4 albo co 5 to pijak

Gość gość
gorzej jak pijany i agresywny :D wówczas życie usłane kupa :D, lepiej wycofac sie z takiego układu i sie cieszyć

Gość gość
Ja na trzezwo jestem niesmialy a po alkoholu umiem gadac z kobietami i staje sie tzw. Wloskim kochankiem, umiejacym tanczyc. Dostaje ognia i zaru namietnosci.

Gość gość
Bzdury. Po pijaku ludzie często zachowują się irracjonalnie, nie ma to nic wspólnego z ich zachowaniem na co dzień. Tak samo z gadką, często mówi się po pijaku jakieś koszmarne bzdury i nie wierzy się potem, że się to powiedziało. Żadna tam szczerość, tylko pijacki bełkot.

Gość gość
A co mam myśleć jeśli nieśmiały chłopak przyznał się po pijaku, że mu na mnie zależy, a jak był trzeźwy to nic takiego mi nie powiedział :/ Bo nie wiem w końcu czy mu zależy na mnie czy też nie :/

Gość gość
Jak jest nieśmiały, to alkohol spowodował ze stał się odważniejszy i pewnie mu zależy, po alkoholu ludzie często robią i mówią, to na co mają ochotę i co siedzi w nich głęboko.