Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię Polaków, 80% z was mnie denerwuje...

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
jakiej jesteś narodowosci?

Gość gość
Jestem pół żydówką / pół pfu polką :(

Gość gość
a co cie w nas denerwuje?

Gość gość
ja też nie lubię. nie jestem żadną żydówką, po prostu nie mogę ścierpieć też tak ok. 85% ludzi :o

Gość gość
a ruski zolnierz zaplodnil moja babke w 1945

Gość gość
mnie tez ludzie denerwuja.

Gość gość
sam sie zamknij

Gość gość
pytam, bo sie nie dziwie. nie jestem rasistka ani patriotką choc jestem polką ale polacy to naprawdę wyjątkowo trudny naród

Gość gość
18:29 cieszę się z tego bardzo że twoją babkę zapłodnił ruski żołnierz, tylko co mnie to obchodzi

Gość gość
jestem polskiej narodowosci... denerwuje mnie wasza obłuda, zakłamanie i hipokryzja :( to udawanie katolikow, dobrych dla blizniego a naprawde nienawidzicie rodziny, sasiadow, kolezanek z pracy, zazdroscicie kazdemu, wtracacie sie w nieswoje sprawy, podlgadacie zza zasłonki :( nienawidzicie innych nacji, nazywacie ich angolami, zabojadami, makaroniarzami eh

Gość gość
to prawda. dodatkowo polacy to takie mentalne sieroty wszędzie widza krzywdzicieli ktorych najlepiej wykorzystać bo zeby oni najpierw nie wykorzystali nas

Gość gość
glupota mnie denerwuje

Gość gość
moze czas juz wracac do tego swojego Izraela,krainy lagodnosci i milosci

Gość gość
i myślisz że kogoś to interesuje? fascynujace

Gość gość
ja już nawet patrzeć na polaczków nie moge ! obleśne typy stoi dzisiaj taki przede mną w kolejce sklep spożywczy , oczka rozbiegane na wszystkie strony , tepy polaczkowy ryj ogląda wszystkich w kolejce , w łapie kostka żółtego sera dwie puste butelki po piwie ''na wymiane'' dwa piwska pełne , podchodzi do kasy i mówi piwka i ser , buraki pierd....e

Gość gość
Oni (MY) powoli sie zmieniamy, ale uplyną lata zanim staniemy sie normalnym narodem, otwartym, zadowolonym z zycia, dumnym ze swojego kraju...bo teraz stare dziady, kler i reszta napuszczają na siebie drugich, wojna polsko polska trwa od lat :O

Gość gość
Tez nie lubie, zawsze wszyscy winni temu ze im zle tylko nie onii sami. Wiecznie pokrzywdzeni, ofiary losu. Zawistni wobec wszystkich ktorym sie jakos udalo w zyciu,zaraz slychac gadanie ze ten to sie uczciwie nie dorobil itp. A z drugiej strony tylko patrza jak na znajomosci z takim kims cos ugrac. Falszywi, interesowni i roszczeniowi w dodatku. Oczywiscie nie twierdze ze wszyscy ale taki sie rysuje ogolny obraz polactwa.

Gość gość
nie pierdol siedze w anglii i jeszcze gorzej nie widziałaś nic to nic nie wiesz więc nie pitol mi

Gość gość
no wiesz jakby nie patrzeć to twój problem

Gość gość
"a już nawet patrzeć na polaczków nie moge ! obleśne typy stoi dzisiaj taki przede mną w kolejce sklep spożywczy , oczka rozbiegane na wszystkie strony , tepy polaczkowy ryj ogląda wszystkich w kolejce , w łapie kostka żółtego sera dwie puste butelki po piwie ''na wymiane'' dwa piwska pełne , podchodzi do kasy i mówi piwka i ser , buraki pierd....e" Cos w tym jest :D :D :D

Gość omladinac95
Za to wasz naród nie ma sobie nic do zarzucenia . To ,że znaczną część partii bolszewickiej stanowili przedstawiciele waszego narodu ( np. Trocki-Bronstein)

Gość gość
Jak zwykle p********ie o przeszlosci ,zacznijcie w koncu patrzec w przyszlosc ..

Gość gość
["a już nawet patrzeć na polaczków nie moge ! obleśne typy stoi dzisiaj taki przede mną w kolejce sklep spożywczy , oczka rozbiegane na wszystkie strony , tepy polaczkowy ryj ogląda wszystkich w kolejce , w łapie kostka żółtego sera dwie puste butelki po piwie ''na wymiane'' dwa piwska pełne , podchodzi do kasy i mówi piwka i ser , buraki pierd....e" Cos w tym jest smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif] x Taka wypowiedź i komentarz do niej to jest dopiero szczyt kultury i wyrafinowania, esencja polaczkowatości, każdemu się przyjrzeć i obrzydliwie go obsobaczyć.

Gość gość
a wy nie polaczki?