Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest fajny kwiatowy męski zapach?

Polecane posty

Gość gość

moje ulubione to : opium za to, że jest taki orientalny i piękny chaps laurena bo jest absolutnie męski i jakiś kwiatowy, letni, owocowy by się przydał.

Gość gość
kwiatowy?? w damskich czegos poszukaj

Gość gość
zapachniało gejozą

Zapachy męskie i ich znaczenia: Barszcz zwyczajny - lubię zupę. Bodziszek cuchnący - to tylko kamuflaż Chmiel zwyczajny - stawiam browara Czosnaczek pospolity - dzisiaj się nie całuję Dziurawiec zwyczajny - niewiele ci mogę dać Dzwonek jednostronny - tylko daj mi nr telefonu Dzwonek rozpierzchły - tyko na chwilę Jaskier ostry - w domu mam kajdanki Kielisznik zaroślowy - piję. Ale nie w domu ! Kozibród łąkowy - tylko natura Mak polny - natura i białe słuchawki Krwawnik pospolity - ulecz mnie Mniszek pospolity - dopiero po ślubie Niecierpek drobnokwiatowy - w zasadzie to lubię wszystko Pełnik europejski - jestem z miasta Podkolan biały - ;) Rdest wężownik - ;P Starzec zwyczajny - nie taki znowu stary Szczaw skupiony - pełen zaangażowania Ślaz zaniedbany - jutro się ogolę Świerząbek gajowy - Cześć, jestem tu nowy Tojad mocny - dużo jem dużo mogem żmijowiec zwyczajny - ssssssssex ?