Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problemowska17

nieszczesliwie zakochana chyba :(

Polecane posty

czesc, mam pewien problem, mianowicie 2 lata temu zakochałam sie w chlopaku, ktory kochał sie we mnie 9 lat, o czym dowiedzialam sie dopiero po 5 latach. pluje sobie w oczy ponioewaz mialam jedna szanse bycia z nim, ale zaprzepascilam ja poniewaz w tym samym czasie wyniknela pewna dziwna, bardzo dziwna historia z ktora byl on powiazany. zawsze do mojej osoby (nawet mimo odrzucenia z mojej strony) miał szacunek, nigdy nie odmowil pomocy. Dlatego nie potrafie wydedukowac z jego zachowania czy nadal cos do mnie czuje. Nigdy nie byl wylewny w sprawach uczuciowych. ja sama jestem b.niesmiała i nie potrafie tak prosto z mostu zadac mu pytania czy mam u niego szanse, czy cos czuje. w tym tkwi problem. Najgorzej sie czuje z tym ze mielismy dotychczas dobry kontakt, codziennie pisalismy ze soba, a od 2,5 tygodnia nie odezwal sie nawet slowem, przykro mi z tego powodu. Chciałabym go jeszcze przeprosic za te wszystkie lata kiedy cierpial z mojego powodu, nie moge sobie wybaczyc tego, jest na prawde swietnym chlopakiem. co robic ??

Gość gość
Wystarczy napisać do niego z propozycją wyjścia na piwo. I cała filozofia.

Gość gość
idz na kawe