Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lecticiiia

Pytanie do facetów... czy zrobilibyście to?

Polecane posty

Gość Lecticiiia

Mam pytanie czy kreci was lekkie dominowanie nad partnerką w czasie sexu? I nie pytam osob związanych z tematyką bdsm tylko osoby uprawiające raczej klasyczny sex. Czy lubilibyscie gdyby partnerka zaproponowala ze to lubi dac jej klapsa, przytrzymac ręce ,lekko pociągnąć za wlosy? Podniecałoby was to?

Gość Lecticiiia
Czekam na więcej wypowoedzi i dziękuje za perwszą :) Są tu jacyś faceci?

Gość gość
A ty taklubisz?

Gość gość
oczywiście Lecticiiia - sporo kobiet po 30. ma ochotę na ostrzejsze zabawy lecz nie bardzo wie jak powiedzieć o tym partnerowi. Faceci natomiast żyją pewnymi mirażami - kobieta nie chce być księżniczką a wyuzdaną suką. Bystry facet będzie wiedział co ma zrobić by spełnić te oczekiwania

Gość Lecticiiia
Masz zupełną rację :) dokładnie tak to jest u mnie!

Gość Lecticiiia
I nie wiem czy partner zrozumie, czy tez mu sie to spodoba i czy sie odnajdzie w takim sexie...

Gość gość
Moja kochanka uwielbia podczas ostrego rżnięcia dostawać klapsy. Podnieca ją kiedy każe jej lekko rozstawić nogi i daje jej lekkiego klapsa w cipke. Staje sie momentalnie mokra. W trakcie seksu mowię jej ze jest dziwka, każe jej powtarzać ze Nią jest. Jesli wszystko zadziała jak trzeba, to niemal mdleje z podniecenia w czasie orgazmu. I wcale nie bawimy sie w BDSM, tylko ostre poeprzenie nas kręci.

Gość gość
mnie nie kręci BDSM - dokładnie podnieca mnie czasami nieco ostrzejszy seks z kochanką. Lubi gdy ją ostro biorę od tyłu, daje klapsy, ciągnę za włosy i wulgarnie sie odzywam. Szczypię sutki i ostro ją pieprzę w obie dziurki - jest moją uległą suką i ja wiem jak ją zadowolić

Gość gość
tak my su/ki lubimy byc ostro brane