Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsoring jest jedyna szansa dla niezbyt urodziwego mezczyzny na seks z piekna

Polecane posty

Gość gość

kobieta. Takie sa fakty moi mili. Mezczyzna po 30-stce lysiejacy, z nadwaga, bez bujnego zycia towarzyskiego nawet jesli ma super charakter, jest opiekunczy, bardzo inteligentny, roztropny, odpowiedzialny.. taki ktos ma problem ze znalezieniem byle jakiej paertnerki, a co dopiero pieknej i seksownej kobiety. Sponsoring oferuje mu jedyna szanse zeby sie kochac, calowac, robic minetke, dostawac loda od pieknej kobiety. Dodatkowym plusem takiego ukladu jest to, ze taka kobieta wowczas pozna tego faceta i jesli dostrzeze w nim to cos, sponsoring ma szanse przeksztalcic sie w prawdziwy zwiazek.

Gość gość
Ja bym chciała właśnie zawrzeć taki układ. Studiuję i chciałabym mieć swobodę w kwestii utrzymania. A taka wizja, że starszy, łysiejący facet robi mi minetkę, a później posuwa od tyłu jest bardzo podniecająca...

Gość gość
a po co mam zasuwać za 7,6/h skoro za kilka spotkań w miesiącu wpadnie mi kilka tysiączków?

Gość gość
up

Gość The Jelly Bean
"Dodatkowym plusem takiego ukladu jest to, ze taka kobieta wowczas pozna tego faceta i jesli dostrzeze w nim to cos, sponsoring ma szanse przeksztalcic sie w prawdziwy zwiazek." haha, no jasne. Fajne, że ciebie interesuje tylko doopa. Myslisz, ze jakis otyly zaniedbany frajer bedzie podniecal fajna laske? Twoja powierzchownosc i hipokryzja poraza

Gość gość
ale przeciez liczy sie tez charakter malo malzenst gdzie jeden z partnerow jest gruby?

Gość The Jelly Bean
Charakter sie liczy i to bardzo - z tym, że autor jakoś nie wspomina o tym, jeśli chodzi o partnerke - jego interesuje tylko młoda doopka

Gość gość
jak mezczyzna osiagnal sukces finansowy, jets np. informatykiem i, ma 9 tysiecy na miesiac, zapeirdala 10 godzin dziennie, to chyba mu sie cos z zycia nalezy mogloby siezaczac od sponsoringu, a jesli dziewczyna bylaby mila, mogloby sie skonczyc malzenstwem

Gość gość
a czy z tych 9 tysięcy byłbyś w stanie dać mi np 4?

Gość gość
jesli liczylbys na malzenstwo to watpie by jakakolwiek chciwlwby faceta ktory spedza caly czas w pracy, chcesz zamknac kobiete w zlotej klatce? pieniadze tez sie potrafia znudzic kobiecie, wiec jak nie masz wiecej do zaoferowania to na dluzsza mete i tak nic nie wypali