Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM OTYŁA I FACECI MAJĄ MNIE GDZIEŚ

Polecane posty

Gość gość

Jestem otyła, mam 2 stopień nadwagi i faceci mnie olewają bo jestem brzydka. Raz koleś porównał mnie do świnki piggy bo nadwet podobna jetem. Ogólnie załamanie przezywam. Moja koleżanka ladna jest i szczupła i faceci zawsze się jej zatrzymują nad pasach nawet jak jest około 7-10 metrów przed pasami i idzie wolno. A ja muszę stać jak debilka bo nikt mnie nie przepuści.Nawet na nią często trabia auta a na mnie to z aut co najwyzej wyzywają od spaślaków. Dzisiaj na basenie z nią byłam to poszłam z nia do jazzuzzi i tak siedziało 2 facetów i z nią gadali a mnie olali i tylko wzrokiem mierzyli i jak wychodzili to powiedzial jeden do drugiego : ALE świnia gruba. nie ma sensu moje zycie

Gość gość
Lepiej by Ci było gdybyś w miejsce "otyła" umieściła słowo "głupia" i żeby to była prawda.

Gość gośćHeeh
Mieszasz kilka rzeczy chłopak to nie facet, to dzieciak i jest głupi facet ma nieco więcej oleju mężczyzna to klasa wyżej. Obracaj się w towarzystwie mężczyzn a będziesz lepiej traktowana. Ps uważasz ze Twoje życie nie ma sensu, bo 'tak powiedzieli jacyś idioci". Zacznij myśleć racjonalnie Powodzenia