Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem załamana bo mój facet nie chce ślubu

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze jest gorsza sytuacja bo rzuciłam dla niego wszystko: dom i rodziców. Sytuacja wygląda tak, rodzice nie chcieli żebym się wyprowadzała ale się wyprowadziłam do małego mieszkanka (z toaletą na korytarzu), teraz zaszłam w ciąże, jest już 9 miesiąc a on dalej się nie chce żenić, mówi że to jeszcze za wcześnie. Dwa tygodnie widziałam się z mamą, powiedziała mi że mogę wrócić do domu, dodała że mogę zamieszkać tam razem ze swoim facetem (którego nie akceptowała). Nawet chciałam na to przystać ale przyszedł po kilku dniach mój ojciec i pytał się mnie czy mój M zamierza się w ogóle ze mną ożenić bo jeśli nie to on pod swój dach obcego faceta nie ma zamiaru przyjmować, mogę się wprowadzić tam razem z dzieckiem. Obiecali mi swoją pomoc. Mój facet pracuje na czarno, nie ma stałego zajęcia ale ja nie chce od niego odchodzić bo go kocham ale widziałam rodziców jak popatrzyli na moje mieszkanie, na mój brzuch to aż im się łzy lały. Rodzice kazali mi dać ultimatum facetowi: ślub oraz to by znalazł sobie stałe zajęcie.

Gość gość
no to możesz wracać do rodziców. ile w ogóle z nim jesteś?

Gość gość
1/10

Gość gość
jak sobie wybrałaś to siedź z nim i nie zawracaj głowy rodzicom