Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katolik_szuka_żony

Żadna kobieta mnie nie chce, ponieważ ...

Polecane posty

Gość Katolik_szuka_żony

Nie mogę znaleźć kobiety, ponieważ: - jestem głęboko wierzący - nie piję, nie palę, nie ćpam - nie chodzę na imprezy disco - nie przeklinam - jestem kulturalny wobec kobiet - nigdy nie uderzę kobiety - nie potrafię krzyczeć na kobietę - nie potrafię poniżać kobiety - nie mam tatuaży, łysiny i brzucha piwnego Właśnie dlatego, żadna kobieta nie jest mną zainteresowana.

Gość gość
Pewnie masz 10cm a to jest tylko przykrywka :)

Gość Katolik_szuka_żony
Mam 16 cm, 185 cm wzrostu i 26 lat. Jestem zdrowy, dbam o formę i zdrowie odżywianie.

Gość gość
pewnie jestes fanatykiem bez wyobrazni .

Gość gość
może jakiś moherek i wspólna modlitwa ha ha ha

Gość Katolik_szuka_żony
"może jakiś moherek i wspólna modlitwa ha ha ha " No właśnie. Kobiety wolą facetów w stylu Trybson albo Nergal.

Gość gość
chłopie bo kobiety lubią meskich facetów a nie jakie za przeproszeniem p i z d y , one lubia jak się je za kudly to wyra wciagnie sk***** i przewali az będzie wyla - sory takie mamy czasy

Gość gość
no ja znam te damy, albo damy albo nie damy ha ha ha ha

Ale żeś chłopie wymyślił. W sumie to teraz każdy wie, że coś z tobą nie tak. Marylin, kotko, co z tobą? Gorącą noc? Kotka zasnąć nie może? Trzeba podrapać?

Gość gość
a mi się chce srać

Gość gość
no nie wolno trtzeba tylko szybko...... d**e przetrzepać damy to lubią

mnie nie wolno zaczepiać!!! od dziś niechcę mieć nic wspólnego z nasieniem męskim a z syna zrobię panienkę w końcu mamy dżenderyzm :) :) :)

Gość Katolik_szuka_żony
Czyli jednak potwierdziło się to, że kobiety lubią brutali, którzy będę je poniżać i używać przemocy. Sorry, ale ja taki nie jestem. Dlatego kobiety nie interesują się mną :-(

Gość gość
to ile masz wkoncu lat ?

Gość laliknkkaaa
Myślę, że powód jest inny, ale Ty go nie dostrzegasz, dlatego wydaje Ci się, że to co wypisałeś, to są powody. Może po prostu szukasz pośród niewłaściwych kobiet? Już kiedyś słyszałam takie teksty, że "żadna mnie nie chce, bo nie piję, nie palę, nie biję etc", a facet zarywał tylko do pustych lal, a te wartościowe wcale mu się nie podobały. Ot, cały sekret ;)

Gość gość
A czego oczekujesz po odpowiedziach na kafe? Zadaj swoje pytanie na forum o wyższym poziomie, to i odpowiedzi będą inne.

Gość gość
Wypisałeś zalety i twierdzisz, że to są powody, dla których nie masz kobiety? A jakie kobiety Ci się podobają? Może źle szukasz? Ja już mam męża, ale chętnie zapoznałabym Cię z moją koleżanką ;)

Strzelam, że jesteś bardzo nudny, niecharyzmatyczny, niezdecydowany itp. Cechy które wymieniłeś to w większości zalety, ale kobiety potrzebują czegoś więcej. Czuć że facet jest silny, nie tyle fizycznie co ma silną osobowość. Przy takim mają poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
Brutali lubią kobiety z marginesu społecznego, wywodzące się z patologicznych rodzin, w których ojciec pił i bił matkę (czyli pewnie 80% kafeterianek). Dla normalnych, nie skrzywionych emocjonalnie kobiet, cechy które wymieniłeś są zaletami. Oczywistym jest fakt, że istnieje druga lista wad którą przemilczałeś żeby móc ponarzekać jak pi.sdeczka na całą żeńską populację, że tak ciężko takiemu wspaniałemu facetowi być niedocenionym. Najwidoczniej masz w sobie coś co odrzuca kobiety i podniecanie się swoimi zaletami niewiele zmieni jeśli nie popracujesz nad cechami, które kobiety zniechęcają do ciebie. No chyba, że twoją grupą docelową są dyskotekowe szmaty bo można wywnioskować że wśrod takich szukasz, to pracuj nad bicepsem, dobrym bmw i zwiększaniem ilośc***icia piwa a na pewno coś trafisz

Gość gość
cechy które wymieniłes (może poza wiarą bo to już sprawa osobista) są dla mnie oczywiste. Nie wiem co chciałeś pokazać tą listą, że jesteś taki wspaniały bo nie bijesz i nie pijesz i żadna cię nie chce? To koniec listy twoich zalet? Nie wiem w jakim ty środowisku się obracasz ale to są elementarne cechy normalnego człowieka a nie powód do dumy. Kobiety oczekują czegoś więcej niż tylko tego, że facet ich nie tłucze i nie poniża

Gość gość
oj chyba nie napisałeś wszystkiego. Może jesteś jesteś nudziarzem bez wyobraźni, bezrobotnym bez ambicji i siedzisz na garnuszku mamusi, brzydki z twarzy itp, itp przyczyn może być setki i chyba nie jesteś taki głupi żeby nie zdawać sobie sprawy że rzeczywiste przyczyny to nie te wymienione w temacie, więc po co w ogóle ten temat