Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudnij nawet 12KG w dwa tygodnie

Polecane posty

Gość gość

Schudnij nawet 12KG w dwa tygodnie!!! CGA800 to rewelacyjny suplement diety, który wspomaga organizm w walce z nadwagą, lecz także nadciśnieniem i wysokim poziomem cukru w organizmie. Więcej na: http://ntsc2013.produktyfinansowe.pl/e/lead/1178/ ZAPRASZAM

Gość szumi 123
jeszcze jedną zakompleksioną małolatę chcecie wykończyć?

Gość gość
12 kg w dwa tygodnie???? to chyba nie jest zdrowe i normalne?? efekt jo jo gwarantowany 100%

Gość gośćDD
Buuuuujda. Nie mniej wiara czyni cuda...:-)

Gość MiśkaBe
Pewnie, z CGA to jak z dowc**em z czasów ZSRR o rozdawaniu samochodów na Placu Czerwonym. W sumie okazało się, ze nie na Placu Czerwony, ale w Wołgogradzie, nie samochody, a rowery i nie rozdawali, ale kradli. Podobnie ze skutecznością CGA....Ale przecież zawsze można przekonać sie na własnej skórze... to jest dobitniejsze prawda?

Gość JaGo33
Jak CGA jest takie słabe, to spróbujcie Weight Loss... to się zdziwicie... oczywiście aby nie było, że polecam, bo tego nie czynię... kupujecie na własne ryzyko, nie mniej na pozytywne efekty nie liczcie...

Gość WiolkaMors
Zgadzam się z JaGo, co by jej ksywka nie oznaczała, ja też się przejechałam na tym suplemencie... a koleżanka mnie ostrzegała, to jej nie wierzyłam, bo myślałam, że zawistna...