Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie odzywa się od kilku dni

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym facetem. Ostatnio widzieliśmy się w poniedziałek, po spotkaniu wymieniliśmy się kilkoma smsami, że cchce się ze mną spotkać, ale od poniedzialku nie odzywa się. Świetnie nam się razem rozmawia. Ja do tej pory umawialam się z rówieśnikami, on jest 15 lat starszy, ma 39 lat ja 24 , z nikim nie czułam się tak cudownie w towarzystwie żadnego faceta. Teraz nie wiem czy on się odezwie, skoro tyle dni się nie kontaktuje.

Gość gość
w tym wieku może ma problemu z obsługą smartfona i nie ogarnia jak zadzwonic

Gość gość
Wczr dzwonił i pisał, chociaż chyba nie przepada za pisaniem sms. Chodzi mi raczej o to, że nie skontaktował się żeby się umówić. Liczyłam, że będzie chciał się spotkać w weekend.

Gość gość
O rany, facet jest prawie dwa razy starszy od ciebie:O Fajnie sie wam gadalo? Super, ale jemu nie o gadanie z toba chodzi, wiec spoko, odezwie sie na pewno, gdy akurat bedzie mial ochote na seks.

Gość gość
Nie spalam z nim nigdy. Już dawno widziałam, że jest mną zainteresowany. Czy dla niego może być problemem że jestem sporo młodsza? Sam powiedział, że szuka kogoś na poważnie.

Gość gość
Ty dla niego jestes dzieckiem. I na pewno nie bedzie traktowal cie "na powaznie". Roznica pokolenia. Ochlon dziewczyno!

Gość gość
Znam przypadki gdzie różnica była wiiększą

Gość gość
ja mam 39 lat na gówniary ponizej 30 taki nawet nie spojrzę to jeszcze gówniarze bez rozumu, taka nadaje się tylko do łózka po procentach

Gość gość
jestem po 30 a na takiego starego dziada bym nie poleciala.On ma 40 lat fuuu