Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odwiedzam ciocie raz na miesiac choc jej nie lubie, ale licze na spadek

Polecane posty

Gość gość

ciocia ma raka watroby, nie znam sie na tym, ale perspektywy nienajlepsze nie ma dzieci, wiec swoje mieszkanie pewnie komus przepisze stawiam na jednego kuzyna, na mnie, lub na... caritas ! postanowilam odwiedzac ja czeciej niz w poprzednich latach, liczac ze przepisze mieszkanie mi czy jestem zla osoba? mam 27 lat, jestem singlelka, skonczylam administracje, pracuje w biurze za 2100 netto nie mam szans na wlasny dom czy mieszkanie

Gość gość
mam nadzieję, że ciotka nie jest idiotką i doskonale wyczuje o co Ci chodzi. Oraz że przepisze na caritas; nie żebym ich lubił, ale jeszcze bardziej nie lubię ludzi twojego pokroju :o

Gość gość
Moze jeszcze pożyć i raz na miesiąc to za mało :D

Gość gość
taaaa, odwiedzilas ją a ona poleci do notariusza , zapisze ci majatek i zapłaci oplate notarialna i podatek łudzenie się tępej idiotki

Gość gość
- ale ty jesteś świnia...

Gość gość
ludzie dajcie sobie spokoj z podszywaniem sie pode mnie nie planuje oszustwa, tylko daje cioci radosc wpadaniem na herbatke raz na meisiac choc wesniej bylo to raz na pol roku a ze mam w tym interes to inna sprawa

Gość gość
Co za pazerność i chciwość, raz na miesiąc się pokazać żeby sprawdzić czy jeszcze żyje.

Gość gość
i znowu podszywacz ludzie, sprawia wam to frajde czy co?

Gość gość
pełni hipokryzji jesteście polaczki. każdy z was by tak robił. bo dziadostwo polskie na mieszkania na nic nie stać. gardze polskimi biedakami. starymi chorymi śmierdzielami też. żyje się raz!

Gość niegłupiaciocia
Nie licz zdziro na spadek, wszystko zapisałam schronisku dla kotów, a ty na ulicę! 😠

Gość gość
Polaczki? A ty kur/wo kim jesteś, nauczyłeś się pastuchu kóz języka znienawidzonego narodu wpędzającego cię w komleksy? :D

Gość gość
milcz ! śmierdzący polaczku

Gość gość
Znajoma i kilku kuzynów mieszkali w dworku swojej ciotki która siedziała w stanach. Na kilka lat przed śmiercią wróciła tam i wszyscy nad nią skakali by zdobyć majątek. a ta kuzynka kiedyś nie wytrzymała i wygarnęła ciotce, że wszyscy nad nią skaczą dla majątku a ona ma ją i majątek w dupie i nie ma zamiaru się płaszczyć. Jakież było zdziwienie kiedy po śmierci się okazało,z ę to własnie jej ciotka przepisała ten majątek.