Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w obecności zwierząt

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam na imię Natalia. Mieszkam z mamą i psem. Odkąd sięgam pamięcią zawsze towarzyszyły mi jakieś zwierzęta, rybki, chomik, kanarki, a teraz pies Eugeniusz. Mogłabym zaliczyć się do osób, które uważają, że mają nić porozumienia ze zwierzętami. Tak, rozmawiam z Eugeniuszem choć rozumiem go bez słów. No i właśnie w tym problem. Od 2 miesięcy spotykam się z Wojtkiem, bardzo mi na nim zależy. Zdecydowaliśmy się na seks. Niestety u niego w domu ciągle ktoś przebywa, jak nie mama to tata albo siostra, i tak w kółko. Zaprosiłam więc go do siebie. To miał być nasz pierwszy raz. Ale ja tak nie mogę. Nie mogę, kiedy widzę w oczach Eugeniusza, że nie życzy sobie bym to zrobiła z Wojtkiem. Sama już nie wiem co mam robić? Kocham Eugeniusza i wiem, że to dla niego wielka trauma. Z drugiej strony mam już 17 lat i nie chcę w oczach Wojtka wyjść na niedostępną. Co zrobić w tej sytuacji? Boże dopomóż, a może Wy?! :)

Gość gość
Zasłoń psu oczy albo poproś go aby na chwilę wyszedł do drugiego pokoju :D

Gość gość
przeciez to zoofilia!

Gość gość
BUa ha ha ha ha !!!! Niezle niezle chociaz martwi mnie ze o tej porze jeszcze nie spisz.. Daje 6/10