Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszującaWfejsbuku

Czy was też rozwalają takie komentarze na fejsbuku? :D

Polecane posty

Gość buszującaWfejsbuku
No z tym, że ktoś idzie do kina też się spotkałam :D Albo chwalenie się np. zdanym prawkiem (wklejanie zdjęć arkuszu z egzaminu praktycznego), obroną licencjatu (najczęściej zdjęcie przy sali egzaminacyjnej) itp... Przecież w dzisiejszych czasach większość młodych osób ma prawo jazdy i licencjat, więc czym tak naprawdę się chwalić? :)

Gość gość
Mnie rozwalaja takie tematy na kafeterii :)

Gość buszującaWfejsbuku
Tak samo rozwala mnie to, gdy ktoś ma np 900 znajomych... Mam wtedy wrażenie, że taka osoba za niektórymi to stała w kolejce do toalety na dyskotece przez 5 minut i później wyśledziła ją na fejsbukuk, więc dodaje do znajomych hehe

Gość gość
A ja nie mam Facebooka i dobrze mi z tym.

Gość buszującaWfejsbuku
Ja mam konto tylko ze względu na studia, tzn. mamy założoną grupę (czy jak to się tam nazywa ;) ) dla naszego kierunku, gdzie możemy się wymieniać informacjami itd. Później planuję jak najszybciej usunąć :) Ciekawa jestem czy fejsbuk nie podzieli losu NK, czyli czy większość za jakiś czas nie pousuwa swoich profili.

Gość gość
Mnie kiedyś koles upatrzyl w sklepie i 2h później mialam zaproszenie i wiadomość na nk jak to mu sie spodobalam i oczywiscie zaproszenie do znajomych. A mieszkam w uk, i Polaków to nie Malo,a on nie wiedzial jak mam na imie,ani nic.hehe

Gość buszującaWfejsbuku
Może to jakiś detektyw był hehe nie no, żartuje :p i co, przyjęłaś to zaproszenie? :)

Gość buszującaWfejsbuku
Pamiętam, że przed "erą" NK był modny taki portal, bodajże nazywał się na literę "E" ale nie mogę sobie przypomnieć dokładnie. Może ktoś z was pamięta?? Wiem, że nie podawało się swoich prawdziwych nazwisk tylko pseudonimy.

Gość buszującaWfejsbuku
Znalazłam! To był Epuls.pl :D ktoś pamięta? Dobre 8 lat temu lubiłam tam podglądać profile znajomych :D:D sama nie miałam konta hehe

Gość buszującaWfejsbuku
Tak, Epuls :D Mieliście tam konta? Pamiętam, że miał tam założone konto chłopak z naszej szkoły, który później popełnił samobójstwo i na tym jego profilu pojawiło się mnóstwo ...

Gość buszującaWfejsbuku
Photobloga nigdy nie lubiłam za to, że nie można stamtąd pobierać zdjęć :p tak, wiem że to nielegalne bez zgody autora, ale czasami gdy zdjęcie kogoś lub czegoś bardzo mnie zainspiruje to lubię ściągnąć sobie na dysk na własny użytek (po prostu lubię wracać do takich pięknych zdjęć i się nimi motywować, jeśli wiecie o co mi chodzi ;) ).

mnie rozwalają wypowiedzi 12-13 letnich dziewczynek:D goowniary dodają na tablice posty typu: "dziękuje za dworek <3 KCKCKCKCKCKC bo jasiu pierdnął i mieliśmy poleffkę hahahahaha". nie każdy ma w znajomych takie małolaty, ale nie raz czytam fejsa siostry i można za główkę się złapać.

Gość gość
mnie denerwuja mamuski, ktore siedza w domu z malym dzieckiem i wklejaja milion zdjec swojej pociechy, a to jak Adas je kaszke, a to jak Adas pije mleczko, a teraz Adas pije mleczko widok z lewego profilu, a teraz Adas robi kupke :D i podpisuja te zdjecia dlugimi esejami, ze Adas sie bawi klockami na dywanie, bo poda i nie moze pojsc na spacer do swojego ulubionego parku i to taka szkoda :D

Gość buszującaWfejsbuku
Wiecie co, weszłam teraz na profil na epulsie jednej znajomej dziewczyny (mieszkam z małej miejscowości więc szybko wyszukałam mimo, ze nie znam nicku) i jestem w szoku, bo ostatnie logowanie miała parę dni temu! Nie sądziałam, że ktoś może jeszcze się tam logować hehe a tu zaskoczenie :) i nawet zdjęcie ma aktualne :p

Gość gość
Mało tego, niektóre mamusie zakładają swoim małym pociechom konta na fb ;O

Gość buszującaWfejsbuku
mloda styczniowa -> może w niektórych przeglądarkach się da zapisywać, ja korzystam z Mozilli i po kliknięciu nie ma opcji "zapisz jako...". A nie chce mi się za każdym razem robić print screena lub kombinować w inny sposób hehe są inne strony, na których można poogladać ładne zdjęca :)

Gość gość
z kontem pociechy sie jeszcze nie spotkalam :)

Gość buszującaWfejsbuku
Córka mojego kuzyna ma z 6 lat i ma już konto i więcej fejsbukowych znajomych ode mnie :)

teraz smarkule dodają sobie kilka lat więcej jeśli chodzi o rejestrację, a ci którzy znają, to wiedzą ile ma lat :o jak dla mnie kpina, ze strony rodziców zainteresowania dzieckiem brak :o

Gość gość
zdjecie z dziubkiem, robione z gory to obowiazek albo sweetfocia w lustrze, a w tle balagan, albo kibelek :D

Gość gość
w Wlk. Bryt. osoby ponizej 18 roku zycia nie moga miec konta na fb, jest to sprawdzane przez szkole nawet, dzieci mojej kuzynki musialy usunac i uwazam, ze dobrze