Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zrobic dzem zeby był gęsty ?

Polecane posty

Gość gość

To zalezy od długosci gotowania ? czy od czegos innego ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
od długości gotowania czyli odparowywania z owoców wody :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dodaj spermy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zależy od naturalnie zawartych pektynów w owocach. Owoce, które mają niską zawartość pektyny zwykle muszą być połączone z wysokim pektynem owoców, w celu uzyskania dobrego żelu. Inną opcją jest dodanie handlowej lub domowej pektyny. Handlową kupisz w sklepie, domowa wymaga czasu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×