Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwyzka alimentow jak napisac wniosek

Polecane posty

Gość gość

jakich dokumentowp potrzeba

Gość gość
rozkładać nogi to umiałaś nie pytając się nikogo a już głupiego wniosku nie umiesz napisać

Gość gość
idź se odmów 10 zdrowasiek i ty lepiej nie rozkładaj nóg bo szkoda by było aby takie bydlę jak ty się rozmnożyło

Gość gość
głupia pipa tylko by piniądze chciała tak jakby mąż dzieciaka z pola wykopał xD życzę tobie żebyś zdechła k***o ****** co nogi rozkładała

Gość gość
wogole sie dzieckiem nie interesuje. nawet juz przestal placic. i staram sie o kase z funduszu. dlaczego mam odpuscic sobie kase ktora nalezy sie dziecku? w tym roku idzie do zerowki. w wrzesniu za przedszkole+ ksiazki ubezpieczenie, zaplace ponad 400zł. do tegoubrania na jesien. to wszystko kupe kasy kosztuje.

Gość gość
a nie masz gacha ktory z laski swojej moglby cos pokupywac twojemu dziecku?

Gość gość
ze co?

Gość wifigdańsk
tu dostaniesz wiecej krytyki niż normalnych odpowiedzi,radzę poszukac w necie,sa gotowe wnioski,wzory itd. ja ci nie pomoge bo to nie mój temat:) ale jak pisałam cos do sądu to szperałam w necie.

Gość gość
Piszesz taki wniosek jak o alimenty z tym ze o podwyższenie, z uzasadnieniem. Musisz dołączyć rachunki, faktury itp bo bez tego może być ciężko uzyskać podwyżkę.

Gość gość
nie zbieram nic. wczesniej jak skladalam papiery o alimenty a potem o 1 podwyzke 3 lata temu. mialam pelno faktur ale i tak sedzina nie patrzyla na to.