Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce się spotkać czy nie, bo już nie wiem. Może tracę czas...

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia znamy się z internetu, piszemy sms dzwonimy. O spotkaniu on napisał pierwszy, ale tu jakiś wyjazd tu praca na miejscu, tu znowu wyjazd i jakoś nie podaje konkretnego dnia kiedy mielibyśmy w końcu się spotkać. Ja jestem zwolenniczką tego, aby jak najszybciej się spotkać w realu no bo to zweryfikuje nasze wyobrażenia o sobie... No, ale nie widzę z jego strony chęci dalej spotkania się a mimo to pisze do mnie jak najęty. Jak mu odpiszę np. po godzinie odpowiedź mam niemalże natychmiast. O co mu chodzi ?

Gość gość
ile masz lat? Też tak kiedyś miałam, nie rozgryzłam faceta. Jak nalegałam na spotkanie na zasadzie albo-albo to zawsze "cos wypadało".Dałam sobie spokój :)

Gość gość
23 :) Nie wiem o co mu chodzi, teraz jest w trasie bo jest kierowcą c+e. No, ale w drodze powrotnej ma po drodze moje miasto, bo ogólnie dzieli nas 70 km. Niby nie odległość, ale kłopot jest z wygospodarowaniem czasu. No i pół żartem pół serio napisałam, że może odbić do mnie jak będzie jutro wracał a on tylko napisał, że zobaczymy jak to będzie. No ok. Ja poczekam, nie zamierzam naciskać, żeby nie wyjść na desperatkę jakąś, z resztą to jemu też powinno zależeć na poznaniu mnie osobiście. Nie wiem o co mu chodzi, dokładnie jak piszesz, nie umiem go rozgryźć.

Gość gość
młoda jesteś więc możesz to ciągnąć jesli cię to bawi. Ja jestem ciut , ciut starsza i serdecznie w nosie miałam taki flirt. Zależało mi na spotkaniu i albo pasujemy albo cześć. Dla mnie pisanie w nieskończoność to była strata czasu dlatego ucięłam takie pisanie. :)

Gość gość
Nie kręci mnie to ani trochę, wbrew młodego wieku poważną kobietą jestem, mam dziecko na utrzymaniu, mieszkanie. Szukam partnera do związku nie do zabawy w jakieś sms-owe flirty.

Gość gość
A jak on ma na imię? Bo ja mam podobną sytuację i skąd mniej więcej jesteś z jakiej części Polski?

Gość gość
Ze śląska. Ale nie wiem po co miałabym podawać imię ? Chyba nie sądzisz, że to ten sam człowiek ? :)

Gość gość
Sądziłam, ale Śląsk się nie zgadza u mnie :)

Gość gość
Napisał mi, że w tygodniu nie ma wcale czasu jedynie jeden dzień z weekendu ma na jakiekolwiek życie towarzyskie, dla córki poświęca jeden dzień bo tylko taką ma możliwość. Trochę lipa, ale jeszcze tylko miesiąc i to się zmieni. Będzie tutaj na miejscu bo zamyka firmę, nie chce już być poza domem 5 dni w tygodniu. Ciekawe czy w ten weekend znajdzie czas i umówimy się wreszcie na tę obiecaną kawę... :)

Gość gość
Aaaaa miałam zapytać, a u Ciebie jak sytuacja wyglada ?

Gość gość
A u mnie pisaliśmy 2 tygodnie i po dwóch tygodniach zamilkł. Chyba się wystraszył i chyba jest nieśmiały :/ Albo ja dla niego nic nie znaczyłam :/

Gość gość
pewnie byl zajety :P

Gość gość
A to ten pisze jak najęty jak tylko ma czas. Zdarzy mu się dłuższy np. kilkugodzinny przestój, ale jak to w pracy, nie zawsze do tego telefonu da się sięgnąć. Nie wiem, ja się na nic nie nastawiam, ani na tak ani na nie. Pożyjemy zobaczymy. Może ten weekend wszystko wyjaśni :) x A Tobie nie zazdroszczę, może mu chodzi o to, żeby Cię tylko przelecieć. Może i dobrze się stało, że sobie darował.

Gość gość
daj spokój, ja pisałam z kolesiem od kwietnia tak 'bliżej'. znamy się z pracy - on pracuje tam na stałe, ja w wakacje. po dłuzszych rozmowach postanowilismy sie w koncu spotkac. za pierwszym razem - coś mu wypadło. ale zrozumiałam. tydzień pózniej mielismy się spotkac a on 2 godz przed spotkaniem napisał że 'zle sie czuje' ;/ powinnam go wtedy olac ale ja nie, głupia dałam mu kolejna szanse. no i na spotkaniu bylo fajnie, potem gadalismy ze soba, a teraz jak wrocilam do pracy w wakacje to nawet sie do mnie nie odezwal ;/ masakra jaka bylam glupia... nie moge sobie tego wybaczyc ze sie tak wkrecilam. ja mam 22 lata, on 23. a zachowuje sie jak 15-latek... mam nauczke na przyszlosc:)

Gość gość
Hehe ja mam 23 on 30 i szczerze ? Na młodszych nawet nie patrzę :P już tyle razy mnie takie gówniorze jak ja :D zrobili w jajo, że mam ich powyżej dziurek w nosie :o

Gość gość
no ale masakra, modle sie tylko o koniec sierpnia i zebym go juz wiecej nie widziała nigdy (chociaz zdarzaja sie wspolne imprezy ze znajomymi z pracy ale jakos przezyje;) ). w ogole zaczal krecic z inna laska tam, na moich oczach, jaki d**ek. nie mam pojecia tylko po co sie do mnie odzywał, po co SAM zaczal do mnie pisac i po co chcial sie spotkac... w ogole nie wiem gdzie kogos moge poznac echh

Gość gość
A mam was wszystkich w d***e i jego też :P

Gość gość
Ja mam konto na sympatii :P Trzeba mieć duuuuuużo cierpliwości, ale generalnie polecam ten sposób szukania partnera ;) Są tam desperaci i głupki, albo tacy co bezpośrednio piszą, że chodzi im o sex bez zobowiązań za kasę itp. Ale pogadać z kimś konkretnym też można ;)

Gość gość
a nie 'boisz' sie z kims spotkac - z kims poznanym przez neta? ta symaptia np? ja wlasnie zawsze sie obawialam ze tam jacys tacy są... no wiesz;p

Gość gość
Nie bałam się. Zawsze spotykam się w miejscu publicznym to raz, dwa zawsze ktoś jest w pogotowiu z kim umawiam się na jakiś sygnał sms bądź tel. Kto ma wiedzieć ten wie gdzie aktualnie z owym panem jestem, jeśli zmieniamy lokalizację daję znać dyskretnie. Nigdy nie wsiadam do auta z nowo poznanym facetem i nie zapraszam do domu ani nie chodzę do nich. Po kilku spotkaniach już można być spokojnym o swoje życie i zdrowie raczej. Z resztą w parku na ławce też możesz spotkać jakiegoś zwyrodnialca ;) nikomu na czole nie pisze, że jest walnięty albo coś :P