Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak brzydka ze nawet robotnicy na mnie nie zwracaja uwagi

Polecane posty

Gość gość

A wiadomo, ze taki robotnik gwizdze jak tylko zobaczy kawalek fajnej d**y-twarz nie musi byc ladna. A ja plaska cyca prawie brak , z twarzy szpetna, wlosy cienkie ,blada skora . Wygladam jak chlopak

Gość gość
ja jestem gruba :( też nikt nie gwizda za mną :(

Gość gość
ja tez jestem brzydka , przyzwyczaiłam się już:( mam 30 lat teraz jeszcze dochodzą zmarszczki itd. wiem, ze urodą nic w zyciu nie osiagne dlatego musze uczyc się i pracować 3 razy więcej niż inni

Gość gość
Ja wczoraj o mało nie przejechałam jednemu po stopie i muszę powiedzieć, że zwrócił na mnie uwagę. Od wczoraj czuje się piękna.

Gość gość
Na mnie gwizdali ostatnio, ale byli wysoko na dachu, wiec pewnie dlatego, ze nie widzieli mnie doklanie.

Gość gość
brzmi tragikomicznie :) ale tak jest, byli na 5 pietrze chyba.

Gość gość
Brzydka kobieta to i tak 100000 x mniejszy problem niż brzydki mężczyzna bo taki prawdopodobnie nigdy nie p****** no chyba, że z litosci, a brzydka kobieta , no cóż, kazdaa potwora znajdzie swojego amatora, potwór nie potwór byleby miała otwór itp ;)

Gość gość
no coz taki robotnik na rusztowaniu nie zauwazy Waszego bogatego wnetrza, nie jest jasnowidzem, gwidze na opakowanie nie na zawartosc. jesli nie mozesz yc bez gwizdania robotnikow wyjdz topless :D

Gość gość
A jak reagujecie na chamskie zaczepki? Jak ktos powie: ale ryj, albo ze nogi krzywe, albo cos w ten desen? Najlepiej by bylo odszczeknac tak, zeby w piety poszlo, ale ja sie tylko kule w sobie i uciekam... Bycie brzydka dziewczyna jest czasami bardzo trudne :(

Gość gość
kiepskie prowo. mnie nikt nigdy nie ublizyl na ulicy a piekna nie jestem

Gość gość
Mnie niestety czasem ublizaja....

Gość gość
Mi tez czasami ublizają,a raz wchodzilam do klatki i jeden chyba byl pijany bo powiedzial"ta dziewczynka ladna"drugi sie zasmial ze jestem paskudna miał rację,a ten pierwszy chyba dla jaj tak powiedzial albo pijany byl .