Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obca kobieta nazwała moją córkę krową

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj na placu zabaw z córkami ( 7 lat i 2 lata ) . Starsza bawiła się sama, a ja zajmowałam się młodszą córką. Po jakimś czasie, kiedy akurat stałam obok grupy matek siedzących na ławce, usłyszałam wypowiedz jednej z nich " Zobacz na huśtawki, taka wielka krowa, a huśta się na takiej huśtawce ". Wtedy ja spojrzałam z ciekawości o kim mówią i okazało się, że mówią o mojej córce, która huśtała się na nogach na huśtawce przeznaczonych dla najmłodszych dzieci. Gdybym wcześniej zauważyła córkę, to bym jej kazała zejść z tej huśtawki, a ta kobieta mogła jej powiedzieć po prostu aby zeszła, a nie nazywać jej w ten sposób. Niby matka a takim słownictwem rzuca.

Gość gość
szkoda słów na takie prostawctwo !!!! nie przejmuj się się tą idiotką

Gość gość
Mogłam jej zwrócić uwagę ale wiedziałam, że ta kobieta zacznie rzucać takim słownictwem i w moją stronę, a nie chciałam robić widowiska na placu zabaw.

Gość gość
Ona pewnie miała młodsze dziecko?? znacznie mlodsze od Twojej córki? zauważyłam, że rodzice (tzn matki) małych dzieci nieufnie podchodzą do starszych dzieci i nie lubią ich zazwyczaj (obce dzieci) nie przejmuj się tą babą

Gość Mów jej tak
Tamta baba to k***wka

Gość gość
Może o rok lub dwa młodsze, ale nazwanie dziecka krową to już przesada

Gość gość
W ogóle te kobiety jak zauważyłam, to ciągle kogoś obcinały i mówiły coś do siebie, tak jakby obgadywały wszystkich dookoła.