Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

Jak zaproponować mu sex?

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Chcę zaproponować mężczyźnie sex. piszemy od ponad roku . Nie spotkaliśmy się ale z widzenia się znamy. Ja mam 22lata on 35. Nie chcę tekstów typu " masz ochotę na sex?, prześpimy się razem?" Jest to bardzo inteligentny człowiek i potrzebuje czegoś.. mądrego, delikatnego SUBTELNEGO

Gość gość
złap go podczas pocałunków za penisa, albo chociaż delikatnie, niby niespecjalnie się o niego ocieraj...

Gość gość
Kobieto, proponować seks to można ku/rwie, ale facetowi NIE!

Gość gość
kretyńska pitunia:D

Zacofanych proszę o opuszczenie mojego tematu. Od kiedy kobieta która proponuje mężczyźnie sex jest ku*wą?

Gość gość
od zawsze. jeśli on nie chce seksu z tobą, to nic go do tego nie przekona. spotkaj się z nim. o seks się nie prosi. robią go dwie osoby dojrzałe do uczuć. nikogo w tym względzie się nie namawia. no oczywiście poza k*****i

Gość gość35lat
nic nie wskórasz, poniżysz się. 35 lat to wiek -> albo wyruchać, albo kaplica :)

Gość gość
Nie idioci, dziweczką, czy jak je tu nazywacie k*rwą sie po prostu płaci, a nie namawia. Namawiać to można na rabat, ale to brak klasy. A jak facet nie jest zainteresowany to zawsze można go zaprowadzić tam gdzie podają alkohol i już bedzie :P

Dziwne, że kobieta jak wyjdzie z inicjatywą sexu jest dziw*ą a mężczyzna 'super gościem' Ludzie żyjemy w takich czasach gdzie takie rzeczy maja prawo mieć miejsce. Ja nie proponuje temu każdemu tylko chce MU akurat. zresztą nie macie prawa m,nie oceniać. Jesli nie macie żadnych pomysłów na zaproponowanie sexu to NARA !

Gość gość
Autorko jak się możesz przejmować opiniami gimbazy? A co do tego faceta, to przecież są te całe kobiece sztuczki. Typu "wiesz, tęsknię za czyimś dotykiem" itp.

Gość gość
Autorko olej tych zazdrosnych lamusow, im tylko d***** zostały i dlatego tak piszą. Hmm w sumie ja bym sie ucieszył jak ktos by mi zaproponował sex, ale przez komunikator bedzie ciezko, lepiej sie spotkać osobiście i wtedy powiedzieć wprost, nie ma co sie obawiać, wal prosto z mostu. Jak by mi kobieta zaproponowała sex to w tym samym czasie bym ja przeleciał ze 2 razy minimum, wg mnie facetowi jest trudniej zaproponować kobiecie sex. A wiem ze tego chce :)

Gość gość
Autorka=tepa krowka:)

Gość gość
Mnie strasznie kreci jak kobieta proponuje mi, zebym ja wydepilowal. Wiadomo czym to sie konczy.

Gość gość
A moze niewinne ruchy kolanami?

Gość gość
zapros go do domu.

Gość gość84
jw, chyba najlepsza to opcja. I co ma być to będzie. Natomiast gimabazie już podziękujemy.

Gość Petuniaaaa5
Najgorsze że on chyba ma HIV i nie wiem jak się zabezpieczyć :(

Gość gość
Jestem taka napalona...prosze zadzwoń do mnie mam chcice wejdz na strone http://www.sextelefon.ovh/ i znajdz swoją Anię i dzwon chcę poczuć cię w sobie już teraz!

Gość gość
Jest ryzyko jest zabawa, jedziesz na żywca co z tego że HIV , może się nie zarazisz. A jak się zarazisz to będziecie mieli wspólne zainteresowania, tych samych lekarzy będziecie dzielić się tabletkami itd

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.