Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec znów zrobił matce awanturę

Polecane posty

Gość gość

Matka wróciła wczoraj trochę później do domu a on jej zrobił awanturę o której wraca. Za karę zamknął ją w pokoju, nie pozwolił na żadne wyjścia z domu bo twierdzi że skoro wychodzi to na pewno go zdradza. Mnie też robi awantury, twierdzi, że jestem taka sama jak matka i szukam tylko faceta z którym się będę puszczać, nie mam siły, nie mam gdzie iść, jestem samotną matką, nie poradzę sobie w życiu. Dlaczego mnie to spotkało.

Gość gość
tez mam takiego meza. wmawia mi zdrady na każdym kroku a kiedyś jak wrocilam później do domu bo on sobie zyczyl zebym wrocila o 21-szej a wrocilam o 22-giej ( a dodam ze z domu wyszłam o 20.30 ) to po prostu zamknal mi drzwi na klucz. komore wylaczyl swoja zebym nie dzwonila. wszystkie swiatla pogaszone. dzwoniłam do drzwi i zero reakcji. dopiero po 30 minutach się zlitowal i mnie wpuscil. a i jeszcze się wydzieral... ze mam go sluchac , i ze mam nauczke... itd. ponizajace.

Gość gość
Mój ojciec zabronił mojej mamie iść do pracy, z jednego bardzo prostego powodu. W pracy są mężczyźni, z którymi ona na pewno by go zdradzała. Teraz obie mamy z nim ciężkie życie. On zasłania się przed ludźmi, opowiada, że kocha mamę, mnie, dziecko a ja odczuwam przed nim coraz większy strach.

Gość gość
no i znow podobna sytuacja. mój maz ciagle robi mi awantury ze pracuje bo sa tam mezczyzni a ja raczej jestem atrakcyja osoba wiec szalu dostaje i nawet jak spoznie się do domu... to zaraz wmawia ze u kochanka bylam.... i dobrze wie co robiłam... rece opadają to jest taka chora zazdrość.... podejrzewam ze niedługo zacznie się w twoje zycie wtracac ale to tak na całego. skoro nie masz gdzie mieszkac to chyba nic nie poradzisz... a co z ojcem dziecka?

Gość gość
Zdecydowanie twój ojciec ma urojenia o nazwie erotomania vera poczytaj sobie to straszne on potrzebuje pomocy współczuję wam

Gość gość
Ojcu dziecka na mnie nie zależy, jemu zależało tylko na pieniądzach mojej rodziny. Najgorsze jest to, że mój ojciec przy moim dziecku zachowuje się jak najlepiej a syn wpatrzony w niego jak w obrazek.