Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam alergię na oszustów

Jęczmień Młody, sprzedawany przez HG Limited to PODRÓBKA

Polecane posty

Jeden mój post nt. temat już został skasowany, chyba komuś się nie spodobał... Chciałam was ostrzec przed zakupem preparatu "Jęczmień Młody" jeczmien-mlody.pl!!! To podróbka innego legalnie wprowadzonego produkty Jęczmień Młody Zielony produkowanego przez firmę Masterpharm z Łodzi! Ja dałam się naciągnąć i nabrać i kupiłam Jęczmień Młody. Sprzedawca to HG Limited / Hamiltons Group Limited, firma zarejestrowana na Wyspach Marshalla, ale działająca tutaj w Polsce. Kupiłam 3 opakowania za prawie 200 zła dostałam jakieś próbki po 100 g!!!!!!!!! Nie kupujcie tego! To nie jest młody jęczmień, tylko zmielone otręby pszenne zabarwione na zielono!!! Pieniądze wywalone w błoto, nie do odzyskania. Gady jedne, naciągają tylko ludzi i napychają sobie pieniądze wprowadzając do obrotu NIELEGALNIE - NIEZAREJESTROWANE produkty. NIE KUPUJCIE TEGO!!! Zanim coś kupicie sprawdźcie w wykazie na stronie Naczelnej Izby Aptekarskiej czy taki produkt jest w ogóle zarejestrowany, albo zapytajcie w aptece. Jeśli tego nie ma to nie kupujcie, bo stracicie tylko pieniądze, a dostaniecie jakieś gów*** którego będziecie się bali używać.

Gość gość
Dzięki za informacje na temat firmy HG Limited. Dzisiaj zamówiłam jedno opakowanie za 105 zł z dostawą. Na szczęście za pobraniem. Jestem w szoku. Czy próbowałaś odzyskać pieniądze?

Nie odzyskasz kasy, wielu już próbowało, nikomu jeszcze się nie udało. Nie odbieraj tego i nie płać. Będą dzwonić, nękać, straszyć sądem, ale to tylko takie gadanie. Masz prawo odstąpić od umowy i to robisz.

Gość gość
Dostosowałam się do twojej rady, teraz czekam na telefon od nich. Pogrzebałam w internecie, firma HG Limited to jedno wielkie oszustwo. Jęczmień Młody to ich kolejny "cudowny specyfik ". 100gramowe otręby za 100zł ...brak słów . Wielki szacun za umieszczenie następnego posta, bo byłabym kolejną ofiarą.

Gość gość
banda oszustów, tez kupiłam i przestrzegam, BANDA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW. Widze ze kasują pięknie posty, bo juz kiedys tez odpisywałam na tym forum w temacie.

kasują, kasują, ale jak im bloga wysmaruję, to dupami będą tylko szczekać