Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerwałam z nim, bo wiecie co mi powiedział

Polecane posty

Gość gość

Facet sie rozwiodł niedawno i zaczał ze mna spotykac i wiecie co tak dzis gadamy poł żartem pół serio a on do mnie mowi że rozwiódł sie dla mnie. Ja mu na to, że nie dla mnie tylko dla siebie, a on wiecie co na to???uwaga uwaga że rozwiódł sie dla NIEGO i wskazał na penisa. Zatkało mnie i po szczerej rozmowie stwierdziłam że to nie ma sensu jednak. On płakał, klekał i błagał żebym przemyślała i że tylko żartował, ale nawet jakby to co to w ogóle za żarty. Jestem zawiedziona, bo wiązałam z nim przysłośc. Ale nie mogłam zareagowac inaczej.

Gość gość
idz sie lecz

Gość UMCIA UMCIA TRATATATA
2/10

Gość gość
ja bym się uśmiała :D przewrażliwiona jesteś

Gość gość
Dlaczego mam sie leczyc, to niestety prawda.

Gość gość
nie przesadzasz trochę?

Gość gość
Teraz dzwoni non stop, odebrałam i powiedział mi że go potraktowałam jak niechciane zwierzątko itp, że go oszukałam. A przecież nic mu nie obiecywałam. Rozwiódł sie dla siebie nie dla mnie.

Gość gość
bo powinnas. przeczytaj to co napisałas i sama pomysl

Gość gość
Dobra daje 3/10 :) niezłe prowo

Gość gość
To jest prawda. Nie przesadzam, bo może i jestem przewrażliwiona na tym punkcie. Nie chce, żeby ktoś mnie przedmiotowo traktował. A on tak niestety zrobił.

Gość gość
Uważacie że to normalne, że tak powiedział? a na pewno była to prawda, bosie tak przekomarzaliśmy jedno przez drugiego i to powiedział odruchowo:-(

Gość gość
Dlaczego tak uważasz? Lat ma 36

Gość gość
ojeju dziewczyno, ogarnij się, sztywniara z ciebie. Facet sobie zażartował, palnął coś a ty aferę robisz. Tobie nigdy nie zdarzyło się powiedzieć coś głupiego? :o

Rozwiódł się ze ciuchciac jedna po drugiej bez wyrzutów sumienia,w tym cała tajemnica.Dobrze zrobiłaś,pewnie terraz kombinuje jak tu owinac sobie wokół palca kolejną.

Gość gość
wyjmij kij z d**y kobieto

Gość gość
Dobrze zrobiłaś !! Co to miał byc za żart w ogóle , jest wiele lepszych facetow !

Gość gość
Teraz we mnie zasialiscie ziarnko watpliwosci. Ale niestety nadal myśle ze to zrobił dla sexu. Specjalnie mu powiedziałam, że sexu nie bedzie do rozwodu. I to go chyba zmobilizowało do przyspieszenia rozwodu:-(

Gość gość
niepowazny ten gosc

Gość gość
Tzn on miał żone tylko na papierze przez 4 lata.

Gość gość
Ale zauważyłam też że on chyba kłamie, bo czesto mówi coś innego niż wcześniej na dany temat. A ja potrafie analizowac i mam dobrą pamiec np wczesniej mówił że nie współżyli 4 lata a teraz stwierdził że 6. Intakich sytuacji jest wiecej. To chyba jednak kłamca...

Gość gość
Tak wiec nie tylko to hasło z sexem tak na mnienpodziałało. Tylko teraz wydzwania tak że musiałam wyłączyc tel.

Gość gość
i dobrze

Gość gość
ja p*****le... dziewczyno, weź zatrudnij się w policji a nie szukaj faceta. Poroniona baba jak moja była, każde słowo analizowała tak że wytrzymać się nie dało,wiem co to znaczy żyć u boku kogoś takiego jak ty.

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że teraz siedze i rozmyślam. Zaczynam miec wyrzuty sumienia.

Gość gość
Moim zdaniem żart, jeśli miał być żartem to był niesmaczny. Ale powodem twojego dystansu jest chyba coś więcej, w końcu masz wiele wątpliwości, a te słowa to była tylko taka iskierka, które je zaogniła. Olej gościa, bo do siebie nie pasujecie albo szukaj szczęścia na chama z nim i daj szczęście siusiakowi.

Gość gość
Właśnie też mi sie tak wydaje, że nie pasujemy. Ale teraz nie wiem jak on postąpi, w koncu dla mnie sie rozwiódł, bał sie że go zostawie itp i gonzostawiłam. Ale gwarancji mówiłam że mu nie daje i że nikt mu nigdy nie da.

Gość gość
Kolejna sprawa to niestety on zaglądał do kieliszka i dwa razy go widziałam wstawionego. Pierwszy raz mu darowałam, ale powiedziałam że to ostatni raz. I on drugi raz to zrobił, co prawda tłumaczył sie dlaczego. Ale niestety nie posłuchał mnie. Włączyłam tel, mam od niego 4 wiadomosci. Che sie spotkac i porozmawiac. Nie wiem czy jestem mu to winna.