Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie wszechwiedzący

Z nią czy bez niej

Polecane posty

i tak życie jest..kolorowe. Nie warto dać się wpuszczać w kanał, że jest inaczej..

Gość gość
jak Cię swędzi to otwórz wino i poczekaj aż Ci przejdzie

nic mnie nie swędzi :P ja to wiem, ze nie warto poswięcać się dla byle kobiety..a wino, czemu nie?

Gość gość
to skoro WIESZ to po co założyłeś tu nowy wątek i zaśmiecasz kafe? hm?

Gość gość
a na koniec zostaniesz się sam jak palec... Bo była okaże się że szybko ułoży ponownie na nowo życie z innym Mężczyzną... Skoro nie warto było się poświęcać dla kobiety to najwidoczniej jej nie Kochałeś i lepiej jej nie zawracaj głowy sobą...

Gość gość
dla byle jakiego chłoptasia także niewarto!!! pelno takich wokół często taki niewykształcony tuman mierzy wyżej niż d**ę nosi

Gość gość
to chyba dobrze że mierzy ,nie każdy chce skończyć w zagruzowanym mieszkaniu z ch-u-j-o-w-ą panią domu

to nie jest chyba twój problem, czy zostanę sam, czy nie. a wątek założyłem bo tak chciałem. to w końcu forum.. gardzę takimi kobietami, które z wielkiej litery piszą o mężczyźnie. takie są najbiedniejsze bo z uporem maniaka szukają i trafiają na jeszcze gorszych. nie zamierzam byłej zawracać głowy, nie po to ją zostawiłem jakiś czas temu. ona miała podobny problem do twojego. też było w niej dużo jadu, za to rozumu mniej.. "często taki niewykształcony tuman mierzy wyżej niż d**ę nosi" - problem w tym, że ja jestem po studiach, tyle, że dla mnie nie jest to problem. za to widzę dla ciebie tak.

Gość gość
A ja gardzę facetami, którzy są rzekomo " wykształceni", a nie potrafią pisać poprawnie. Pisze się Twój a nie "twoj". Źle trafiłeś nie szukam z uporem więc posiadasz błędną teorię :D

Gość gość
i ja też nie szukam,więc nie można stawiać tez,które z założenia są fałszywe,ale sporo jednak kobiet ,dziewczyn ma jeden cel życiowy --->facet,złapać,spacyfikować,zaciągnąć przed ołtarz wcześniej zaciążając,żeby był zaklepany a to błąd, sami musimy najpierw być ludźmi szczęśliwymi,spełnionymi,by tym podzielić się ,,,z kimś dla nas szczególnym,wtedy nasze życie będzie jeszcze pełniejsze Nie wszystkie kobiety,dziewczyny takie są ,więc nie generalizuj

Gość gość
to chyba dobrze że mierzy ,nie każdy chce skończyć w zagruzowanym mieszkaniu z c*****-o-w-ą panią domu" w zagruzowanym mieszkaniu? cegły na łeb ci lecą? c*****a pani domu? to znaczy jaka? wyrazaj się kulturalnie ćmoku,nie umiesz wysłowić się?

Gość gość
autorze od siedmiu boleści,jesteś kobietą nie wierzę,ze 100% facet pisze takie bzdety

hehe, jednak trafiłem znowu na panienkę ułomną. nie chce mi się pisać z wielkiej litery do kobiety z małym rozumkiem :P - to do tej z 11:00 :D to nie mój problem, w co wierzysz - 11:25 ja tu piszę o tym, że nie warto poświęcać się dla byle kobiet. okazuje się, że zbiegły tu się właśnie takie kobiety.

Gość gość
żal mi Cię ale cóż pozostaje jak tylko się pośmiać :)

a śmiej się do woli, kto ci broni :D

Gość gość
10:51czy jesteś d***** żonatego chłopa?

Gość gość
Ej opanujcie się ludzie! Po pierwsze: nie rzucajcie wszystkich facetów do jednego worka, a wszystkich kobiet do drugiego. Z tego wątku zrobiła się niepotrzebnie wojna płci. :/ Tyle tutaj jadu, że można by pierdylion surowic zrobić z niego. Wstyd ludzie, wstyd. Ten najwyżej się unosi, co za wysoko czoło nosi. :P Facet wkurzony, rozżalony bo mu nie wyszło. I tyle. Nudzi się, to założył wątek, może chce wsparcia, albo po prostu pogadać ot tak, a wy z pazurami, bo napisał "byle kobieta" o swojej byłej. Wielka solidarność jajników, a jak wasz chłop wchodzi obcej babie pod kołdrę to ją od suk wyzywacie. :/ Jakiś powód był, że się rozstali, skąd wiecie jaki, Wróżbici Maciejowie? Są kobiety i mężczyźni, a Ci, którzy do swojej "roli" nie dojrzeli pomimo metrykalnego wieku to ani kobiety ani mężczyźni tylko... sama nie wiem co, bo nawet nie dzieci przecież ;-)

Gość gość
ha,ha tak jestem :p

Gość gość
hahaha ja tez

Gość gość
był kulturalnym,na poziomie to nie wypowiadałby się chamsko o byłej,komu chce zaimponować? żenada tak wypowiada się burak, dobrze,ze z takim prostakiem była nie ma nic wspólnego

Gość gość
zleciały się d***** żonatych

Gość gość
ha,ha a ja nie bo kłamałam to sobie bądz dalej

ale ja wcale rozżalony nie jestem,ani zawiedziony, nie nudzi mi się, nie chcę wsparcia. założyłem ten wątek bo stwierdzam, że w dzisiejszych czasach trudno o kobietę, więcej tych byle jakich. widać to na każdym kroku, i nie ma się o co obrażać. z mężczyznami jest podobnie, niestety. tyle, że mężczyźni zwykle potrafią znaleźć inne zajęcie od użalania się. i to chyba jest dla niektórych pań niezrozumiałe i zawiłe. "a jak wasz chłop wchodzi obcej babie pod kołdrę to ją od suk wyzywacie. :/ " - no gościu z 11:35 brawo, jedna normalnie myśląca. :)

Gość gość
"a jak wasz chłop wchodzi obcej babie pod kołdrę to ją od suk wyzywacie. :/ " - no gościu z 11:35 brawo, jedna normalnie myśląca nie mam juz cienia wątpliwości,ze jesteś kobietą, a czego spodziewa się d*****,którą posuwa żonaty?suka to zbyt łagodnie- jedno i drugi-e szmaty

Gość gość
męczy mnie ten fałsz wśród damskiej części "publiczności". jestem kobietą, mam faceta, który nie wydaje się po wielu latach związku zawiedziony mną jako osobą ani mną jako kobietą. przez to, jacy teraz ludzie są podli, fałszywi i głupi stałam się trochę aspołeczna, a rozmowa z motłochem przekraczająca kwadrans ostro mnie nudzi. nie wiem, jak wy baby, bo nie kobiety przecież, możecie mieć taką pustkę w głowie i takie zakłamanie. żałosne babsztyle.

Gość gość
myślenie kobiety puszczonej w rogi: "suka uwiodła, omotała mojego kochanego misiaczka! on niczemu nie winien! to tamta *^!#*! go zmusiła! zniszczę jej życie!" a mężulek wraca do żonki, bo ona wybaczy, bo tamta przecież mu na wacka siadła, kazała to zrobił, nie jego wina, nie? a taka "suka" może nawet nie wiedziała, że "misiaczek" żonaty/zaręczony/zajęty, bo się nie przyznał jak chciał pobzykać. i gdzie ta fałszywa solidarność jajników? popatrzcie, ile w tym głupoty, fałszu i niezrozumienia, naiwności... f**k logic.

Gość gość
i nie chodzi tu, że którąś z płci faworyzuję. nie mówię, że baby nie zdradzają. po prostu chcę pokazać to zakłamanie w relacji "solidarności jajników". i jeszcze jedno, jest różnica między chłopem a mężczyzną, tak samo jak między babą a kobietą. niestety i mężczyźni i kobiety to już na wyginięciu chyba :(

Gość gość
11;56 podłość wyczuwam od ciebie

Gość gość
no, niestety

Gość gość
11;56-jestes motłochem nie do podrobienia,ograniczona,,prostaczka masz coś wspólnego ze specjalną? musisz byc bardzo pogubiona