Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetem jestem i już

Co kobiety widzą w małych dzieciach?

Polecane posty

Brzydkie, obsrane, obszczane, obślinione i wiecznie wrzeszczące że aż w uszach piszczy. Masakra. Pytanie to zadaję jako 28 letni facet. Kawaler, bezdzietny, nieprawiczek.

Gość gość
Dzieci jak dzieci, każde małe dziecko wygląda i zachowuje się podobnie, nie rozumiem kompletnie zachwytów nad ich urodą.

Gość gość
pewnie małe dziecko widzą

Gość gość
Ale wtedy sami nie przedłużą swoich genów.

Ja też się zastanawiam. ani to ładne, ani nic specjalnego... Lepiej adoptować, przynajmniej takie z podstawówki. Jak słucham niektórych bachorów, to te i tak przebijają swoje stare intelektem.

Gość gość
Są fajne , mądre dzieci zwykle te , które mają inteligentnych rodziców, którzy poświęcają im czas ,ale jednocześnie wymagają. Dzieci rozkapryszonych, którym wszystko wolno nie mogę znieść,ale to z reguły są temu winni rodzice. Więc durne dziecko = durny rodzic.

Ja nic nie widzę. Dzieci nie wzbudzają we mnie żadnych emocji.

Gość gość
Może twoje mają ryj:(;normalne, mają buzie:)

Gość gość
przecież tego nie da się znieść. najgorzej w sklepie zacznie to to drzeć jape i wyć jakby to obdzierali ze skóry : /

Gość gość
człowiek w ogóle powinien zniknąć z planety ziemia

Gość brokeninside87
ja nic nie widzę, ale ja seksu też nie chcę każda kobieta, która lubi seks chciałaby być matką małego pięknego lepkiego od wydzielin dzieciątka;) tak już mają

Gość gość
Ja również nic nie widzę, nigdy nie przepadałam za dziećmi. Nie jest to co prawda nienawiść, bo potrafię się z nimi bawić kiedy muszę,ale z własnej woli nie chciałabym mieć takiego na co dzien.

Temat jest durny. Poziom wypowiedzi- żałosny. KAŻDY z szanownego państwa robił pod siebie, slinił się, darł klapaczke, mówił dziecinne, brudzil przy stole. Zapewniam, że wasze lajenko i wtedy i teraz nie pachniało fiolkami

Sex jest okej. Ale dzieci nie. Proponuje sterylizacje kobiet. Facet nie może być wykastrowany bo by mu nie stawał. Ale kobieta bez jajników może mieć orgazm :)

Gość gość
21.43 jakie moje? :o skoro ich nie trawię to chyba logiczne, że nie mam żdanych jebanych bachorów. :o to czy mają ryj czy nie mam gdzieś. wracaj do garów lepiej

"KAŻDY z szanownego państwa robił pod siebie, slinił się, darł klapaczke, mówił dziecinne, brudzil przy stole. Zapewniam, że wasze lajenko i wtedy i teraz nie pachniało fiolkami" Ale to nie był nasz wybór, a rodziców, którzy tego chcieli. ;)

Gość gość
Ja wybierając miejsce na urlop patrzę czy hotel nie przyjmuje dzieci :) na szczęscie takich hoteli jest coraz więcej

Koło się zamyka , Szanowni Państwo. Na starość bardzo będziecie przypominać owe dziecięcia. Życzę spokojnej nocy.

Gość gość
ja w dzieciach lubie ich maly rozmiar:p takie miniaturki czlowieka,zywe lalki :D i nic poza tym

Ja nie widzę kompletnie nic ładnego w małych dzieciach i nigdy nie chcę ich mieć. Rozumiem, że ktoś może chcieć mieć dziecko, bo chce mieć potomstwo i uważa, że nadaje sie na rodzica... ale kompletnie nie rozumiem tego "paaatrz jaki słodki bobas" :-O