Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megawielkiproblem

musze zaliczyć ten przedmiot?

Polecane posty

Gość megawielkiproblem

Witam. Mam wielki problem. Otóż właśnie idę do 3 gimnazjum i najprawdopodobniej będę musiała uczęszczać na lekcje muzyki do pierwszoklasistów ;/ ponieważ moja klasa w 1 gim miała muzyke . A to tylko przez to że od 2 gim zmieniłam szkołe. Więc wtedy gdy ja miałam plastyke oni mieli muzyke i oni teraz będą mieli plastyke a ja muzyke. I pytanie do was jest takie czy musze chodzić na te lekcje muzyki? czy jest może jakiś sposób żeby to inaczej zaliczyć czy coś? z góry dziękuję za odpowiedź ;)

Gość gość
Nie ma, chyba ze nauczyciel zalatwi CI zajecia indywidualne

Gość gość
Załatwić zaliczenie inaczej? Masz na myśli sex z nauczycielem? Nie wiem czy nauczyciel jest zainteresowany gimnazialistkami

Gość megaproblem
Nie chodziło mi o sex tylko o np zaliczenie wszystkich ważniejszych np sprawdzianów i mieć to z głowy...

Gość gość
jestem nauczycielką, raczej nie mozliwe zebts chodzila z inna klasa, bo jak to zrobic w planie/ np. bedziesz miala matematyke, a pierwsza klas muzyke , musisz byc na twoim przedmiocie. z drugiej strony zaliczyc musisz-roznice programowa powinnas zaliczyc w roku przyjscia do szkoly w klasie 2, to dyrektor powinien napisac ci taka decyzję i ustalic co i jak. Zatem powiedz przypomnij o tym wychowawcy i bedziesz chodzic na konsultacje do nauczyciela muzyki np. w trakcie jego dyzuru z art.42-czyli tych dodatkowych godzin przeznaczonych na pomoc uczniom np do konkursow, zaliczysz sprawdziany i tyle. Gdybyskapneli sie w klasie 3 np w marcu ze nie mialas muzyki-to by ci ocene po cichu wstawili zeby nie robic rabanu