Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 05mala_mi

kobiecy wytrysk, moje wielkie utrapienie

Polecane posty

Gość 05mala_mi

Mam 22 lata i nigdy nie uprawiałam seksu. Mój obecny partner jest starszy ode mnie, doświadczony, cierpliwy i bardzo wyrozumiały. Poznajemy swoje ciała i ostatnio bardzo zbliżyliśmy się do siebie. Za każdym razem podczas intensywnych pieszczot odczuwam uczucie pełnego pęcherza. Robię się niezwykle wilgotna i mam wrażenie, że zacznę sikac. Czytałam na ten temat i wnioskuję, że jest to stan tuż przed kobiecym wytryskiem. Uczucie to paraliżuje mnie. Moje ciało sztywnieje i podniecenie przechodzi niemal natychmiast. Bardzo się wstydzę i krępuję. Pojawia się ogromny dyskomfort zarówno psychiczny jak i fizyczny. Graniczy z nieprzyjemnym bólem. Bardzo chciałabym przeżyc rozkosz i pokazac mu jak jest wspaniały. Udowodnic, że w pełni spełnia moje oczekiwania, jednak po prostu nie mogę. Tuż przed finałem w moich oczach pojawia się strach, a w głowie blokada przed poddaniem się emocjom. Rozmawiałam z nim i mówił że bardzo chciałby bym się zapomniała i pozwoliła mu doprowadzic się do orgazmu , a wytrysk postrzega jako coś fantastycznego. Nie pozwala się dotykac stwierdzając, że nie może byc jedyną stroną czerpiącą przyjemnośc i pragnie próbowac do skutku. Jest to pierwszy mężczyzna z którym jestem tak blisko. Ostatnio próbowaliśmy 7 razy i za każdym razem było to samo- zdecydowanie odsuwałam jego rękę, zatrzymując pieszczoty. Usiadł na łóżku i stwierdził że nie jest w stanie mnie zadowolic, powiedział ze mu smutno. Było mi niezwykle przykro, wiem że wina leży po mojej stronie. Rozpłakałam się... Czy któraś z was miała ten sam problem, jak pozbyc się tej blokady?

Gość gość
Jaka wina? Jesteś kobietą fontanną, w tym nie ma absolutnie żadnego wstydu. Piszę to jako facet.

Gość gość
ja tak mam ale zakupiłam sobie dużo recznikow, folie pod przescieradło, raz się przełamałam i teraz jest nie ziemsko. mam 23 l a mąż 31. myslałam ze po urodzeniu dziecka to przejdzie ale nie. musisz zaakceptować fakt że jesteś spuszczalska i pamiętaj że jako nieliczna możesz spelnic taką fantazje. będzie dobrze tylko przełam się i zacznij to traktować jako zaletę. nikt nie wie skąd to się bierze. aaa i to nie jest mocz co najwazniejsze. jeśli ci to pomoże moze sama spróbuj zrobić sobie dobrze kiedy będziesz sama. trzymam kciuki

Gość Podniesiemy
A ja jako kobieta napiszę, że chociaż nie byłam w takiej sytuacji, bez namysłu poddałabym się temu całkowicie i bez wachania :) Zwłaszcza, gdy jak piszesz, dla Twojego partnera byłoby to coś niesamowitego ;)

Gość gość
Kurcze, facet jest szczęściarzem , zawsze marzyłem o takiej kobiecie. Po prostu zrób to nie powstrzymuj się to naprawdę będzie go bardzo podniecało.

Gość gość
Ja pierniczę, zamiast szczać po łóżkach zacznijcie się uczyć poprawnie pisać, debile :O

Gość Podniesiemy
A Ty wróć do szkoły nabrać ogłady i nauczyć się kultury ;)

Gość gość
O moją kulturę się nie martw, lepiej "wachnij" się po słownik :O

Gość gość
Squirting - to jest SUPER! Pozbądź się oporów - facetowi na pewno się spodoba, jak wytryśniesz!

Gość Podniesiemy
Mylić się jest rzeczą ludzką, poza tym lepsze to, niż ubliżanie 🖐️

Gość gość
laczy was seks, dom czy pieniadze..? ;P