Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomózcie jak powiększyć piersi

Polecane posty

Gość gość

czy pomoże coś innego niż operacyjne powiększanie? bardzo bym tego nie chciała....mam bardzo małe piersi, moja sylwetka wygląda moim zdaniem karykaturalnie. facetom się nie podobam, sama zadowolona też nie jestem....może któras z Was ma podobnie?

Gość gość
e tam cycki ... teraz liczy sie pupa,jedrna zgrabna pupa !!!

Gość gość
Pokaż je. Nie jestem zbereźnikiem, po prostu dostaniesz tu obiektywne opinie, bo bywa że kobiety mają kompleksy zupełnie nieuzasadnione. Wmawiają sobie niedoskonałości itp

Gość gość
właśnie ja mam spory tylek, dość szerokie biodra i małe piersi...wyglądam dziwnie :( muszę coś z tym moim problemem zrobić

Gość gość
niestety nie mam żadnych zdjęć, które zaprezentowałyby mój biust...uwierzcie mi na słowo

Gość gość
dmuchac, chuchac i piescic :)

Gość gość
hmmm ;) a tak na poważnie?

Gość gość
no na powaznie :)

Gość gość
ja kiedyś stosowałam tabletki Bust Up ( czy jakoś tak) koleżanki nie widziały,że je biorę a mimo to zauważyły zmianę ja nie koniecznie. noszę też staniki z push up lub żelowymi poduszeczkami ale prawda jest taka,że jestem po drugim porodzie i teraz są i tak troszkę większe niż przed

Gość No3666carla
ja mam małe piersi a podoba się facetom :) i miliony innych dziewczyn z małym biustem jest w związkach więc zastanów się czy pies nie jest pogrzebany gdzie indziej. Moze podobasz sie facetom ale sama masz wygórowane wymagania itd...

Gość gość
no ja właśnie nienawidzę push-upów, żelowych wkładek...mi chodzi o to, że chciałabym się ładnie prezentować nago ;) stosowałam różne kremy, balsamy ale nie pomogło :( nie brałam się do tej pory za żadne tabletki, herbatki itp bo jakoś nie wierzyłam, że mi to pomoże..kurdę już nie wiem co mam robić...

Gość gość
ale ja sama nie czuję się atrakcyjnie...jak mówię, mam dość szerokie biodra, dużą pupę i małe piersi. totalnie nieproporcjonalna ta moja sylwetka :(

Gość No3666carla
jeżeli naprawdę jesteś tak zdesperowana to niestety tylko operacja...nie ma innej opcji, sory. sama kiedys probowalam wielu innych "cudownych specyfikow". nic nie dawalo efektu. nawet myslalam juz o operacji ale poznalam faceta, który powiedział, że jak sobie powiększe swoje sliczne maluchy to sie chyba powiesi ;) 😍 Tobie też życzę takiej prawdziwej miłości ;) bez tjuninogowania się dla partnera ;)

Gość gość
byłam płaska jak deska, kiedy poznalam mojego męża często "bawił" się moimi piersiami. Każda gra wstępna była z dlugą stymulacją biustu :) efekt- z miseczki 75a miseczka 70c

Gość gość
Chcę ci powiedzieć, że "gruszka" (twoja figura) to normalna kobieca figura. Gruszka to nic innego jak odwrotność figury faceta więc nie wiem czemu tak płaczesz. Bogini Afrodyta była gruszką a uchodzi za ideał urody.

Gość gość
"efekt- z miseczki 75a miseczka 70c" a jakim cudem schudłaś w obwodzie pod biustem :) ? Dzięki masażom ubyło Ci 5 cm w obwodzie ? Trochę naciągana historia :D

Gość gość
nie chcę żadnej operacji :( do końca życia zostanę chyba dziewczyną z małym biustem...;(

Gość gość
Odpowiednie masaze i meskie soki sprawia cuda.

Gość gość
zamieniłabym się z Tobą bo ja mam rozmiar D i dla mnie moje piersi są za duże, wkurzają mnie, zazdroszczę dziewczynom z małym biustem:( zastanawiam się nad zmniejszeniem piersi

Gość gość
ludzie rodzą się bez rąk, bez nóg, ślepi a Ty srasz z powodu biustu...zajdzisz w ciąże to same ci tak urosną ze bedziesz miala dosc.

Gość gość
"D" to duże piersi :D ? Dobreee :D Może jak ma się 80 pod biustem i jest się grubaską to tak ...

Gość gość
Ja 3D czy to duze?

Gość gość
no nie wiem czy chciałabyś się ze mną zamienić :( wszystkie ciuchy na mnie dosłownie 'wiszą'...no może nie wszystkie ale większość. nie ubieram bluzek z dekoltem bo nie mam zupełnie nic do pokazania...

Taka masz budowę ciala i nic nie zrobisz.Jesli chcesz mieć większe piersi to tylko operacja.Zadne cudowne tabletki,kremy ani masaze nie powieksza ani o pol rozmiaru.

no pewnie że nie żadne tabletki, ziółka...operacja jest najbardizej trwałą! ja mam i jest super:) moje marzenie się spełniło!